Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η "Πρωτοβουλία Πάτρας" επισκέπτεται τις γειτονιές της πόλης για να βρει λύσεις στα προβλήματα

Η "Πρωτοβουλία Πάτρας" επισκέπ...

Τη νέα δράση της δημοτικής παράταξης παρουσίασαν σήμερα στελέχη της

Μια νέα δράση της “Πρωτοβουλίας Πάτρας” εγκαινίασε σήμερα μέσω συνέντευξης τύπου ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης κ. Ανδρέας Τζουραμάνης με φόντο τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014. Πρόκειται για τις επισκέψεις κλιμακίου της Πρωτοβουλίας Πάτρας σε κάθε τοπική και δημοτική κοινότητα του Δήμου Πατρέων με σκοπό την καταγραφή, την ανάδειξη και το σχεδιασμό για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κάθε κοινότητα και ο κάθε πολίτης χωριστά. Χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Τζουραμάνης “πηγαίνουμε να ακούσουμε τον πολίτη κι όχι να μας ακούσει”!

Όπως επισημαίνει η παράταξη σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε: "Μέσα από το διάλογο δύναται να προκύψει η λύση των προβλημάτων του πολίτη ο οποίος καθημερινά βιώνει ένα τεράστιο αδιέξοδο. Στην παντελή απουσία του κράτους σε όλα τα επίπεδα, προβάλλεται η επιτακτική ανάγκη των υγιών δυνάμεων της κοινωνίας να μην τα παρατήσουν αλλά ακριβώς τώρα με ακόμα μεγαλύτερη θέληση να δώσουν την μάχη από όποιο μετερίζι κι αν υπηρετούν.

Η Πρωτοβουλία Πάτρας θα αγωνιστεί μέσα από το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, αφού εκεί έκανε την έναρξή της εκεί οφείλει να συνεχίσει ώστε να φέρει εις πέρας την εντολή που της έδωσαν οι πολίτες.

Σε αυτό το σημείο έγινε μια σύντομη αναφορά στην πορεία της παράταξης και επισημάνθηκε ότι «το όραμα για μια καλύτερη Πάτρα και μια καλύτερη κοινωνία που αναδύθηκε μέσα από τα όνειρα και την προσπάθεια κάποιων νέων ανθρώπων πρέπει να προχωρήσει, να διαχυθεί μέσα σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία και να καταστεί πλειοψηφικό ρεύμα ώστε να γίνει πράξη».

Επιπρόσθετα, η δράση της Πρωτοβουλίας Πάτρας, όπως ανέφερε ο επικεφαλής της, αποσκοπεί στην ανάδειξη νέων προσοντούχων ανθρώπων που έχουν όλα τα απαραίτητα εφόδια να προσφέρουν στην πόλη και να την πάνε πολλά βήματα μπροστά, βγαίνοντας από το τέλμα των τελευταίων πολλών χρόνων στο οποίο βρίσκεται.

Τέλος, ο κ. Τζουραμάνης με βεβαιότητα ανέφερε ότι η Πρωτοβουλία Πάτρας θα αποτελέσει τον άλλο δρόμο επιλογής των πολιτών ανεξαρτήτως οποιουδήποτε τεχνητού δίπολου προσπαθήσει να στηθεί εν όψει των αυοδιοικητικών εκλογών του 2014 και ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του ως εξής: “Το χθες όπως αυτό σαρκώνεται σε πρόσωπα, πρακτικές και νοοτροπίες αποτελεί πλέον παρελθόν. Το αύριο σχεδιάζεται από νέα, φρέσκα και άφθαρτα πρόσωπα. Σχεδιάζεται από την Πρωτοβουλία Πάτρας.”

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις