Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Η μεταφορά του ΚΕΤΧ, το Σκαγιοπούλειο και οι περικοπές στους πόρους της Αυτοδιοίκησης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Πάτρα: Η μεταφορά του ΚΕΤΧ, το Σκαγιοπού...

Τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου

Στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ συνεδριάζει τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου , στις 18.00, το Δημοτικό Συμβούλιο, κατόπιν της από 19/10/2012 αίτησης  31 Δημοτικών Συμβούλων, με τα παρακάτω θέματα:

 

  1. 1. Νέα Οικονομικά μέτρα της Κυβέρνησης- Τρόϊκα, κατά της Κοινωνίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  2. 2. Μεταφορά της Στρατιωτικής Μονάδας του Κ.Ε.Τ.Χ., εκτός Πατρών (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  3. 3. Παραχώρηση γενικής θέσεως φορτοεκφόρτωσης,  επί του δυτικού τμήματος της οδού Ηπείρου στην συμβολή της με την οδό Φαβιέρου, στο Ο.Τ.630 (αριθμ. απόφασης 238/2012 Επιτροπής Ποιότητας Ζωής-Ομόφωνη) (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  4. 4. Οριοθέτηση γενικής θέσης στάθμευσης οχημάτων ΑΜΕΑ,  επί της οδού Αρακύνθου, Δημοτικής Κοινότητας Μεσσάτιδας (αριθμ. απόφασης 239/2012 Επιτροπής Ποιότητας Ζωής-Ομόφωνη) (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  5. 5. Οριοθέτηση γενικής θέσης φορτοεκφόρτωσης,  επί της οδού Γεωργίου Ολυμπίου (αριθμ. απόφασης 240/2012 Επιτροπής Ποιότητας Ζωής-Ομόφωνη) (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  6. 6. Εξέταση αιτήματος για την κατασκευή ράμπας, για άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ), στην είσοδο της πολυκατοικίας, επί του πεζοδρομίου στην οδό Μαιζώνος  αριθμ. 209 (αριθμ. απόφασης 252/2012 Επιτροπής Ποιότητας Ζωής-Ομόφωνη) (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  7. 7. Ενημέρωση, επί νέων δεδομένων για τη χάραξη της Ν.Ε.Ο. Πατρών- Τσακώνας και λήψη απόφασης επί του παγίου αιτήματος της αλλαγής της χάραξης, νοτιότερα πλησίον ΒΙΠΕ (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).  
  8. 8. Συζήτηση για το Σκαγιοπούλειο Ίδρυμα (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου). (σχετικά έγγραφα Δημοτικών Παρατάξεων: α)  Ενωτικής Κίνησης Πάτρας και β) Ανυπότακτης Πολιτείας)
  9. 9. Έγγραφο του κ. Δημητρίου Αϊβαλή- Επικεφαλής της Δ. Παράταξης «Ενωμένοι για την Πάτρα» (με 22 υπογραφές), για συζήτηση του θέματος των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Πατρέων (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  10. 10. Έγγραφο των Δημοτικών Συμβούλων κ.κ. Φ. Δημακόπουλου, Γ. Καυκά και Α. Παπαντωνοπούλου (με 24 υπογραφές), για συζήτηση του θέματος των μειωμένων ποσοτήτων απορριμμάτων στο ΧΥΤΑ ΦΛΟΚΑ, από τις Δημοτικές Ενότητες του Δ. Πατρέων, Παραλίας, Μεσσάτιδος και Βραχνειϊκων, το α΄ εξάμηνο του 2012, σε σύγκριση με το α΄ εξάμηνο του 2011 (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  11. 11. Έγκριση αίτησης,  για την ένταξη του έργου «Κατασκευή οδού από είσοδο ΧΥΤΑ Ξερόλακας, έως αρχαιολογικό  χώρο Βούντενης»  στο ΕΣΠΑ 2007-2013) (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  12. 12. Έγκριση μελέτης και εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή οδού από είσοδο ΧΥΤΑ Ξερόλακας, έως αρχαιολογικό  χώρο Βούντενης (έργο υπό ένταξη  στο ΕΣΠΑ 2007-2013) (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  13. 13. Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης,  μεταξύ Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 1ης Διαχ. Ενότητας Ν. Αχαΐας και Δήμου Πατρέων, για την υλοποίηση της πράξης «Κατασκευή φρεατίων ανάκτησης βιοαερίου στο ΧΥΤΑ Πατρών και προμήθεια κομποστοποιητή, τεμαχιστή ογκωδών και τεμαχιστή κλαδεμάτων» (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  14. 14. Έγκριση της αριθμ. 66/2012  απόφασης του Δ.Σ. της  Δημοτικής Βιβλιοθήκης – Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων, η οποία αφορά στην  1η Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  15. 15. Έγκριση της αριθμ. 61/2012 απόφασης του  Δ.Σ. του Δημοτικού Βρεφοκομείου, η οποία αφορά στην  1η Αναμόρφωση προϋπολογισμού  του (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  16. 16. Έγκριση της αριθμ. 166/2012  απόφασης του Δ.Σ. του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, η οποία αφορά στην 1η Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του, οικον. έτους 2012 (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  17. 17. Έγκριση απόδοσης  χρηματικού ποσού 381.287,74€, για λειτουργικές δαπάνες σχολείων έτους 2012 (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  18. 18. Έγκριση οριστικής μελέτης και εκτέλεσης του έργου «Νέο τετραόροφο κτίριο με υπόγειο για Κέντρο  ημερήσιας φροντίδας και Στέγες υποστηριζόμενης διαβίωσης, οικοτροφείο 9 ατόμων και διαμέρισμα 4 ατόμων για άτομα  με Νοητική Υστέρηση», προϋπολογισμού  3.241.178,53€ για εργασίες και 745.471,06€ για ΦΠΑ (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  19. 19. Διαχείριση Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης. Έγκριση εκτέλεσης της εργασίας «Παροχή Υπηρεσιών Παρακολούθησης, Συντήρησης και Επισκευής: α) της λειτουργίας του ηλεκτρονικού συστήματος ASLAN ελέγχου των μηχανημάτων ηλεκτρονικά ελεγχόμενης στάθμευσης  και β) των μηχανημάτων ηλεκτρονικά ελεγχόμενης στάθμευσης (παρκόμετρα) (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  20. 20. Ανασυγκρότηση της Επιτροπής Παρακολούθησης της σύμβασης παροχής υπηρεσιών, μεταξύ Δήμου Πατρέων και εταιρείας ΕΥΡΩΠΑΡΚΙΝ ΕΠΕ, που αφορά στην αποκατάσταση, παρακολούθηση και συντήρηση λειτουργίας: α) του ηλεκτρονικού συστήματος ASLAN, για τον έλεγχο των μηχανημάτων ηλεκτρονικά ελεγχόμενης στάθμευσης και β) των μηχανημάτων ηλεκτρονικά ελεγχόμενης στάθμευσης (παρκομέτρων) (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  21. 21. Έγκριση συμμετοχής στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα – Πελοπόννησος – Ιόνιοι Νήσοι», Άξονας Προτεραιότητας: «Αειφόρος Ανάπτυξη και Ποιότητα Ζωής Δυτικής Ελλάδας», Κωδικός Πρόσκλησης 07600101 (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  22. 22. Έγκριση  της διάθεσης των χώρων  του Δήμου Πατρέων, για την δημιουργία κοινωνικών δομών στα πλαίσια της πρόσκλησης με κωδικό 49 του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού, θεματικός Άξονας 4 «πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του Ανθρωπίνου Δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών», ο οποίος χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  23. 23. Γνωμοδότηση επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου «Κατασκευή έργων προστασίας κατά μήκος τμήματος δρόμου, παρά τη συμβολή των οδών Κανελλοπούλου και Ηρώων Πολυτεχνείου, έμπροσθεν κολυμβητηρίου Δήμου Πατρέων Π.Ε. Αχαΐας» (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  24. 24. Γνωμοδότηση επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου «Ηλεκτροκίνηση της νέας σιδηροδρομικής γραμμής Κιάτο- Πάτρα, Περιφερειακών Ενοτήτων Κορινθίας και Αχαΐας» (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  25. 25. Καθορισμός αριθμού και ειδικοτήτων εγκεκριμένων θέσεων για την πρόσληψη, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, ορισμένου χρόνου, στα πλαίσια του προγράμματος προγραμματισμού προσλήψεων έτους 2012, για τα ΝΠΔΔ «Δημοτική Βιβλιοθήκη- Πολιτιστικός Οργανισμός»  και «Κοινωνικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων» (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  26. 26. Έγκριση της αριθμ. 127/2012  απόφασης του Δ.Σ. του Κοινωνικού Οργανισμού, η οποία αφορά στον Οικονομικό Απολογισμό του,  οικ. έτους 2011 (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  27. 27. Ανάκληση αδιάθετων αδειών  του 2012 και απόφαση –γνώμη του Δ.Σ. για  τον καθορισμό ανώτατου αριθμού αδειών υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου, τύπου Α΄ και τύπου Β΄, για το έτος 2013 (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  28. 28. Έγκριση μελέτης, για την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού, για τις ανάγκες των συνεργείων του Δ. Πατρέων, συνολικού προϋπολογισμού 245.695,89€ (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  29. 29. Ένσταση για τη μη θεώρηση της 5ης πιστοποίησης του έργου «Κατασκευή ευθείας στίβου και κερκίδων  στο Δ.Δ. Ροϊτίκων» του Τ.Δ. Παραλίας (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  30. 30. Έγκριση έναρξης διαδικασίας σύνταξης - κύρωσης δικτύου κοινοχρήστων χώρων σε τμήμα του οικισμού Σαραβαλίου της Δ.Ε. Μεσσάτιδος του Δήμου Πατρέων (αριθμ. απόφασης 236/2012 Επιτροπής Ποιότητας Ζωής) (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  31. 31. Τροποποίηση ερυθράς γραμμής της οδού Μαρ. Κοτοπούλη και σε τμήμα της οδού Ανωνύμου 17 μεταξύ των Ο.Τ. Γ178, Γ177, Γ176, Γ181, Γ170 στην περιοχή Αγ. Παντελεήμων – Παραλία Προαστείου (αριθμ. απόφασης 237/2012 Επιτροπής Ποιότητας Ζωής) (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  32. 32. Τροποποίηση Σχεδίου Πόλεως επί προβλεπομένου από το Σχέδιο Πόλεως τμήματος κοινοχρήστου χώρου πλατείας στο Ο.Τ./Κ.Χ. 973Β, προβλεπομένου κοινοχρήστου χώρου στάθμευσης μεταξύ των Ο.Τ. 975, 974 και 973Β, επί τμήματος της οδού Παπαναστασίου και επί τμημάτων της προβλεπομένης οδού Σταμ. Στράτου, ανωνύμων οδών και πεζοδρόμων μεταξύ των Ο.Τ./Κ.Χ. 973Β, 973, 974, 975 και του χώρου στάθμευσης στην περιοχή Τέρψης ιδιοκτησίας Νικολάου Ζαρκάδη,  λόγω άρσης απαλλοτρίωσης (αριθμ. απόφασης 216/2012 Επιτροπής Ποιότητας Ζωής) (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  33. 33. Τροποποίηση Σχεδίου Πόλεως επί προβλεπομένου από το Σχέδιο Πόλεως τμήματος κοινοχρήστου χώρου πλατείας στο Ο.Τ./Κ.Χ. 973Β, σε τμήμα της οδού Σολωμού σε τμήμα του προβλεπόμενου πεζοδρόμου Υλίκης μεταξύ των Ο.Τ. 972 και Ο.Τ./ΚΧ. 973Β και επί προβλεπομένου κοινοχρήστου χώρου στην συμβολή του πεζοδρόμου Υλίκης και ανωνύμου πεζοδρόμου μεταξύ των Ο.Τ 972, 973 και 973Α στην περιοχή Τέρψη ιδιοκτησιών Δημοσθένη Σαμούρη,  λόγω άρσης απαλλοτρίωσης (αριθμ. απόφασης 217/2012 Επιτροπής Ποιότητας Ζωής) (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  34. 34. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή σωληνωτών στη θέση Πιτιτσάνικα του Δ.Δ.  Πιτίτσας», πρώην Δήμου Ρίου (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  35. 35. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Αξιοποίηση Υδρευτικής γεώτρησης,  στη θέση Βουντούσα στο Τ.Δ. Καλλιθέας» (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  36. 36. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Συντήρηση οδών Ανατολικού Διαμερίσματος» (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  37. 37. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής και πρακτικού αποζημίωσης του αναδόχου, λόγω διάλυσης της σύμβασης του έργου «Αντικατάσταση ή επέκταση δικτύου ύδρευσης στα Τ.Δ. του Δήμου» Δ.Ε. Μεσσάτιδος (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  38. 38. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «κάλυψη καναλιού ομβρίων οδού Σταυροπούλου- μικρά τεχνικά» της Δημοτικής Ενότητας Ρίου (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  39. 39. Έγκριση 2ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης εργασιών,  για το έργο «Κατασκευή πεζοδρομίων στα Τ.Δ. του Δήμου» Δ.Ε. Μεσσάτιδος (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  40. 40. Έκθεση Β΄ τριμήνου έτους 2012, για την εκτέλεση του προϋπολογισμού (αριθμ. απόφασης 343/2012 Οικονομικής Επιτροπής)  (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  41. 41. Καθορισμός ανώτατου ορίου, για την πραγματοποίηση κλήσεων κινητής τηλεφωνίας δικαιούχων και επιλογή εταιρείας (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  42. 42. Συγκρότηση Επιτροπής Πειθαρχικού Συμβουλίου κουρέων – κομμωτών, κομμωτών Α΄ βοηθών και τεχνιτών περιποίησης χεριών και ποδιών (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  43. 43. Επιβολή προστίμου 600,00€, στην επιχείρηση «Γεωργία Ροδοπούλου- Δέσποινα Φελουκίδου»,  για παράνομες επιγραφές (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  44. 44. Ορθή επανάληψη της αριθμ. 262/2012 απόφασης του Δημ. Συμβουλίου, η οποία αφορά στην απόδοση ποσού στο Δήμο Δυτ. Αχαΐας, ως προς την παρ. 7 της εν λόγω απόφασης, από το συνολικό ποσό των 440,00€, στο ποσό των 415,00€ (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  45. 45. Διαγραφή οφειλής (Πάνου Δημήτριος)  (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  46. 46. Διαγραφή οφειλής (Νησίδης Νικόλαος)  (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  47. 47. Διαγραφή χρεών (Βέρρας Νικόλαος) (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).

  1. 48. Έγγραφο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρομικών, σχετικά με την ιδιωτικοποίηση του Ταχυδρομείου (εισηγητής: Ένας εκ των 31 υπογραφόντων την αίτηση Δημοτικών Συμβούλων, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1ε του Κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου).
  2. 49. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή έργων βελτίωσης οδικού δικτύου στα Δ.Δ. Αραχωβιτίκων, Ψαθοπύργου, Δρεπάνου», πρώην Δήμου Ρίου (εισηγητής: Β. Λοτσάρης- Αντ/ρχος, Β. Σταμόπουλος – αρμ. Δ/ντής).
  3. 50. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Επισκευή Σχολικών κτιρίων Α/θμιας εκπαίδευσης (2008)» (εισηγητής: Β. Λοτσάρης- Αντ/ρχος, Β. Σταμόπουλος – αρμ. Δ/ντής).
  4. 51. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Επισκευή Σχολικών κτιρίων Β/θμιας εκπαίδευσης (2008)» (εισηγητής: Β. Λοτσάρης- Αντ/ρχος, Β. Σταμόπουλος – αρμ. Δ/ντής).
  5. 52. Γνωμοδότηση, επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου «Μονάδα Ανακύκλωσης αδρανών υλικών αποβλήτων από εκσκαφές, κατασκευές και κατεδαφίσεις (ΑΕΚΚ), της εταιρείας Θανόπουλος Α.Ε.» (εισηγητής: Γ. Σιγαλός- Αντ/ρχος, Κ. Γεωργίου- αρμ. Δ/ντής).
  6. 53. Γνωμοδότηση επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων, για την εγκατάσταση αποθήκευσης ανακυκλώσιμων στερεών αποβλήτων αποθηκευτικής ικανότητας 4.272 τόνων, σε γήπεδο 4 στρ. στου Αντ. Καρλή, στα Κάτω Συχαινά του Δήμου Πατρέων Ν. Αχαΐας (εισηγητής: Γ. Σιγαλός- Αντ/ρχος, Κ. Γεωργίου- αρμ. Δ/ντής).
  7. 54. Γνωμοδότηση, επί της οριστικής παραλαβής της μελέτης με τίτλο Προκαταρκτική περιβαλλοντική εκτίμηση και αξιολόγηση (Π.Π.Ε.Α.) και μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου «Ανόρυξη δύο υδρογεωτρήσεων» του πρώην Συνδέσμου ύδρευσης Δ.Δ. Βραχνεϊκων- Μιντιλογλίου- Μονοδενδρίου- Ροϊτίκων (εισηγητής: Γ. Σιγαλός- Αντ/ρχος, Κ. Γεωργίου- αρμ. Δ/ντής).
  8. 55. Επιβολή προστίμου, ποσού 600,00€ (Καλαντζής Γεώργιος) (εισηγητής: Π. Βαφέας- Αντ/ρχος, Ν. Αλιβιζάτος- αρμ. Δ/ντής).
  9. 56. Απόδοση ποσού στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας (εισηγητής: Π. Βαφέας- Αντ/ρχος, Ν. Αλιβιζάτος- αρμ. Δ/ντής).
  10. 57. Έγκριση ή μη Πρακτικών της Συμβιβαστικής Επιτροπής (εισηγητής: Ν. Κωστόπουλος- Πρόεδρος Επιτροπής  και α.α. Δροσοπούλου Παναγιώτα- Βοηθός Δημάρχου).
  11. 58. Έγκριση τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στην πλατεία Μίμαρου, όπισθεν VESO MARE (εισηγητής: Π. Βαφέας- Αντ/ρχος, Ν. Αλιβιζάτος- αρμ. Δ/ντής).
  12. 59. Επιστροφή  ποσού αχρεωστήτως καταβληθέντος (Άρβαλη Σπυριδούλα) (εισηγητής: Π. Βαφέας- Αντ/ρχος, Ν. Αλιβιζάτος- αρμ. Δ/ντής).

Ο  Πρόεδρος

του Δημοτικού Συμβουλίου

Κωνσταντίνος Μιχ. Μπουρδούλης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις