Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Δημαράς σε Παναχαϊκη: Πληρώστε τα 26.000 ευρώ και τα λέμε για το Στάδιο

Δημαράς σε Παναχαϊκη: Πληρώστε τα 26.000...

Επιστολή του Δημάρχου προς την Διοίκηση της ομάδας

Nα προσκομίσει  άμεσα εξοφλητικό γραμμάτιο της  οφειλής της ΠΑΕ Παναχαϊκή  προς το Δήμο, ποσού 26.000 ευρώ καθώς και εγγυητική επιστολή τραπέζης ποσού 50.000 ευρώ, προκειμένου να υπογραφεί η σχετική σύμβαση παραχώρησης γηπέδων του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, για τις προπονήσεις και τους αγώνες της ομάδας, καλεί με επιστολή του ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Γιάννης Δημαράς , τον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Χρήστο Λούβαρη.

Η πρόσκληση γίνεται κατόπιν της αυτοψίας που έγινε στο Παμπελοποννησιακό στάδιο προκειμένου να διαπιστωθεί η καταλληλότητά του.

Η επιστολή του  Δημάρχου έχει ως εξής:

«Σε απάντηση της σχετικής σας επιστολής και σε συνέχεια της με αριθμό 597/2012  απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που λήφθηκε στην συνεδρίαση στις 11-9-2012 στην οποία παραβρεθήκατε, σας γνωρίζουμε ότι στις 17-10-2012 η Επιτροπή Ελέγχου Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Ν. Αχαΐας διενήργησε αυτοψία στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και διαπίστωσε την καταλληλότητα των εγκαταστάσεών του για τη διεξαγωγή αγώνων ποδοσφαίρου.

Μετά τα παραπάνω σας καλούμε το ταχύτερο δυνατό και  όχι αργότερα από δέκα πέντε (15) μέρες  όπως προσκομίσετε τα αναφερόμενα στην προαναφερόμενη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και συγκεκριμένα:

Εξοφλητικό γραμμάτιο  της οφειλής σας προς το Δήμο ποσού  είκοσι εξ χιλιάδων (26.000) ευρώ. Εγγυητική Επιστολή Τραπέζης ποσού πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ, προκειμένου να υπογραφεί η σχετική σύμβαση παραχώρησης των αναφερομένων στην απόφαση γηπέδων και λοιπών εγκαταστάσεων του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.»

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports