Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 19 Οκτωβρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 19 Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ζυγός

Επικοινωνιακή μέρα για το ζώδιό  σας, με ευκαιρίες για γνωριμίες, συζητήσεις, βόλτες, συναντήσεις και αρκετή κουβεντούλα, σε θετικό και πιο άνετο κλίμα. Αρκετές μετακινήσεις επίσης. Καλή μέρα για διάβασμα, γράψιμο, πληροφόρηση, ή για μαθήματα, σεμινάρια κλπ. Αρκετές ιδέες. Συναντήσεις με συγγενείς πιθανές.

Σκορπιός

Έμφαση στον οικονομικό τομέα δίνει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα με αγορές, πωλήσεις, πληρωμές και άλλες συναλλαγές, χωρίς το χτεσινό άγχος. Έτσι αναμένεται να είναι πιο ήρεμο το κλίμα και θα απολαύσετε το καλό φαγητό, τις ανέσεις, τη μουσική αλλά και την ησυχία. Προσέξτε βέβαια μην το παρακάνετε με το φαγητό και τα γλυκά.

Τοξότης

Και για σήμερα η Σελήνη θα διατρέχει το ζώδιό σας και το κλίμα θα είναι θετικό, χωρίς τις χτεσινές εντάσεις ή το στρες. Θα περάσετε καλά, απλά προσέξτε τις υπερβολές στο φαγητό, το ποτό αλλά και την τεμπελιά ή τη φυγοπονία. Προσέξτε επίσης να μην είστε απαιτητικοί συναισθηματικά. Μικρές διαφορές στα γούστα με το σύντροφο.

Αιγόκερως

Αν και το κλίμα είναι θετικό σήμερα, είναι πιθανό να έχετε μια τάση απομόνωσης και φυγής, καθώς η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο  σας οίκο και βρίσκεστε σε πιο ευαίσθητη ενεργειακά και συναισθηματικά μέρα. Περισσότερη εσωστρέφεια λοιπόν. Ιδανική μέρα για διαλογισμό, γιόγκα, επαφή με τη φύση και χαλάρωση με μουσική.

Υδροχόος

Έμφαση στον οίκο της φιλίας δίνει  σήμερα η Σελήνη, κι έτσι θα κάνετε πολλά πράγματα με τις παρέες σας, σε θετικό κλίμα. Ευκαιρίες για ομαδικές δραστηριότητες και για συμμετοχή σε συλλόγους, οργανώσεις κλπ. Μέρα δικτύωσης και online socializing – οι επαφές σας γενικά διευρύνονται, νέοι φίλοι, γνωστοί και ομοϊδεάτες.

Ιχθύες

Τον επαγγελματικό τομέα τονίζει σήμερα η Σελήνη και είναι καλή μέρα για επαγγελματικές επαφές, γνωριμίες  και συναντήσεις με άτομα εξουσίας. Αν και το κλίμα είναι θετικό, ίσως υπάρξουν κάποιες διαφωνίες με το σύντροφο ή τους συνεργάτες, χωρίς  ιδιαίτερες επιπλοκές ωστόσο. Προσοχή στις υπερβολές στο φαγητό.

Κριός

Η Σελήνη διατρέχει το φιλικό σας ζώδιο του Τοξότη και κάνει το κλίμα αισιόδοξο κι ανάλαφρο. Τονίζει θέματα σπουδών, ταξιδιών και νομικών, όπου θα πρέπει να προσέχετε τις αμελείς κινήσεις και τη φυγοπονία που μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Ωστόσο το χιούμορ επικρατεί και θα εκτονώσει κάποιες μικροδιαφωνίες στη δουλειά.

Ταύρος

Οι πλανήτες σήμερα επιτρέπουν πιο άνετους ρυθμούς και η καθημερινότητα θα είναι πιο εύκολη. Η Σελήνη δίνει έμφαση σε οικονομικά θέματα, κι έτσι είναι πιθανό να τακτοποιήσετε χρωστούμενα ή ό,τι αφορά σε δάνεια, εφορία, κληρονομικά, κάρτες, διατροφή συζύγου κλπ. Πιθανή και οικονομική βοήθεια από τρίτους. Ερωτικό το κλίμα.

Δίδυμοι

Μια κοινωνική μέρα για το ζώδιό σας, με τη Σελήνη να τονίζει τον οίκο των σχέσεων και συνεργασιών, και να φέρνει επαφές, συναντήσεις, γνωριμίες και αρκετό socializing. Ό,τι πρέπει για να βγείτε σε ραντεβού με το ταίρι σας ή με τους καλούς φίλους. Εάν κάνετε ψώνια, προσέξτε μην πάρετε αταίριαστα με το στυλ σας πράγματα.

Καρκίνος

Έμφαση σε θέματα υγείας κι εργασίας δίνει σήμερα η Σελήνη, κι έτσι θα ασχοληθείτε με την παραγωγικότητά σας αλλά και με τη διατροφή σας, με το fitness ή ένα τσεκ-απ. Καλή μέρα για τακτοποίηση και καθάρισμα του σπιτιού αλλά και του γραφείου, του υπολογιστή κλπ. Προσέξτε κάποιες διαφωνίες με συγγενείς και συναδέλφους.

Λέων

Μια θετική μέρα για το ζώδιό σας, με τη Σελήνη να διατρέχει το χαρούμενο κι αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη και να κάνει το κλίμα χιουμοριστικό. Τονίζει τον ερωτικό τομέα, κι έτσι είναι ιδανική μέρα για φλερτ. Ευκαιρίες για εξόδους αλλά και για δημιουργικότητα, σπορ και χόμπι. Ευκαιρία επίσης για παιχνίδι και δραστηριότητες με τα παιδιά.

Παρθένος

Τον τομέα  του σπιτιού τονίζει σήμερα η Σελήνη, κι έτσι είναι ιδανική μέρα για cocooning και για να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένειά σας. Σχετικά πιο ήρεμοι οι ρυθμοί, ενώ αυτό που θέλει προσοχή είναι να μην το παρακάνετε με το φαγητό και τις απολαύσεις γενικά. Επίσης μην είστε απαιτητικοί συναισθηματικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being