Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΠΑΟ: Έστω και με το ζόρι συγκεντρώθηκε το ποσό 2.5 εκ. ευρώ

ΠΑΟ: Έστω και με το ζόρι συγκεντρώθηκε τ...

1,3 ευρώ και το μπόνους του Europa

Έστω και με το ζόρι συγκεντρώθηκε το ποσό 2.5 εκ. ευρώ από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τους «πράσινους». Η αύξηση που αποφασίστηκε στη γενική συνέλευση της 17ης Αυγούστου ολοκληρώθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου και, με βάση τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΑΕ, καλύφθηκε μερικώς με την καταβολή ποσού 2.498.859,30 ευρώ.

Πλέον, το συνολικό μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται σε 9.638.811 ευρώ και διαιρείται σε 32.129.370 κοινές ονομαστικές μετοχές, αξίας 0,30 ευρώ η κάθε μία.

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχικός στόχος ήταν με την αύξηση του Μ.Κ. να συγκεντρωθεί ποσό 15 εκ. ευρώ, στόος ο οποίος αργότερα αναπροσαρμόστηκε στα 6 εκατομμύρια.

Παράλληλα, στα γραφεία της ΕΠΟ βρίσκεται η ειδοποίηση της UEFA για καταβολή 1,3 εκ. ευρώ στον Παναθηναϊκό από το μπόνους συμμετοχής τους στους ομίλους.

Το μεγαλύτερο μέρος του 1,3 εκατ. θα δοθεί για να αποπληρωθεί ο δεύτερος διακανονισμός οφειλών προς τους ποδοσφαιριστές για τη δόση συμβολαίου του περασμένου Μαΐου, προκειμένου να «καθαρίσει» ο Παναθηναϊκός με τα χρωστούμενα της περσινής σεζόν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports