Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σοβαρεύτηκε και «καθάρισε» ο Παναθηναϊκός

Σοβαρεύτηκε και «καθάρισε» ο Παναθηναϊκός

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Α1 ο Παναθηναϊκός

Μπορεί να δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο κόντρα στον Άρη ο Παναθηναϊκός, ωστόσο στην επανάληψη έδειξε το καλό του πρόσωπο και επικράτησε με 71-56 στο «Αλεξάνδρειο» για την πρώτη αγωνιστική της Α1.

Κορυφαίοι για τους «πράσινους» ήταν οι… παλιοί Διαμαντίδης και Τσαρτσαρής, ενώ σημαντικές βοήθειες στο σκοράρισμα πρόσφερε και ο Ούκιτς. Παράλληλα, ο Αργύρης Πεδουλάκης κατάφερε να ξεκουράσει προς το τέλος τους βασικούς του παίκτες, ενόψει της Ευρωλίγκας και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Από την πλευρά του, ο Άρης έδειξε πολύ καλό πρόσωπο για ένα ημίχρονο, παρότι αγωνίστηκε χωρίς Αμερικανούς, και ήταν κοντά στο σκορ στο διάστημα αυτό. Στη συνέχεια, όμως, η κούραση και απειρία έπαιξαν το ρόλο τους και οι Θεσσαλονικείς έχασαν την επαφή τους με το σκορ.

Άρης (Αλεξανδρής): Πάσαλιτς 6 (1), Πελεκάνος 10 (2), Ασημακόπουλος 12 (7 ριμπάουντ), Καραποστόλου 7 (1), Χαρίσης 2, Ε. Μποχωρίδης 4, Σαρικόπουλος 8, Μούρτος, Δήμας 2, Τσακαλέρης 5 (1), Ν. Μποχωρίδης, Βεζένκοφ. 

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Σχορτσανίτης 6, Μπράμος 2, Πάνκο 3 (1), Ματσιούλις 4, Άρμστρονγκ 2, Ούκιτς 10 (1), Τσαρτσαρής 10 (7 ριμπάουντ), Διαμαντίδης 11 (3), Κίτσεν 2, Ξανθόπουλος 5 (1), Γιαννόπουλος 8 (2), Σκορδίλης 8.

Θάνος Πούλος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports