Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσσηνία: Κινδύνευσαν θηροφύλακες! Η περιπέτεια με το Ι.Χ.

Μεσσηνία: Κινδύνευσαν θηροφύλακες! Η περ...

Οι λαθροθήρες κατάφεραν να διαφύγουν, όμως...

Η σωματική ακεραιότητα των ομοσπονδιακών θηροφυλάκων που περιπολούσαν στη θέση «Κλέσουρα» στην ευρύτερη περιοχή του Δωρίου Μεσσηνίας, κινδύνεψε άμεσα κατά τη διάρκεια προσπάθειας ελέγχου που έγινε σε όχημα λαθροθήρων. Το περιστατικό που έθεσε σε κίνδυνο προξένησης βαριών σωματικών βλαβών στους θηροφύλακες, συνέβη κατά τη διάρκεια ελέγχου θηροφύλαξης ύστερα από καταγγελία για παράνομη θήρα σε καταφύγιο άγριας ζωής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Κυπαρισσίας που έχει την ευθύνη ελέγχου στην παραπάνω περιοχή οι ομοσπονδιακοί θηροφύλακες: Φωτεινόπουλος Δημήτριος, Κατσαρελάς Κων/νος, Ηλιόπουλος Δημήτριος και Ηλιόπουλος Ηλίας, προσπάθησαν να ελέγξουν όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα και ο συνοδηγός κρατούσε κυνηγετικό όπλο.
Ύστερα από σήμα των θηροφυλάκων ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και στην προσπάθειά του να διαφύγει τον έλεγχο προσέκρουσε στο όχημα της θηροφυλακής στο οποίο επέβαιναν οι Φωτεινόπουλος Δημήτριος και Κατσαρελάς Κων/νος, με κίνδυνο προξένησης βαρέων σωματικών βλαβών.
Οι λαθροθήρες κατάφεραν να διαφύγουν, όμως, ύστερα από έλεγχο των στοιχείων βάση του αριθμού κυκλοφορίας του οχήματος, ο ιδιοκτήτης του οχήματος παραδέχτηκε την ενοχή του, όμως αρνήθηκε να κατονομάσει τον συνοδηγό.

Επιβλήθηκαν οι σχετικές μηνύσεις με τις κατηγορίες της απόπειρας σωματικών βλαβών, παράνομη θήρα σε καταφύγιο και με φώτα κ.ά. και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης. Για το συγκεκριμένο περιστατικό ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Κυπαρισσίας κ. Νικ. Κατσαρελάς υπογράμμισε στα kinigetikanea.gr πως τέθηκε άμεσα σε κίνδυνο η ζωή των θηροφυλάκων και πως τέτοιες πράξεις θα πρέπει να εκλείψουν από ανθρώπους που δυστυχώς ασκούν αλλεπάλληλες φορές παράνομη θήρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις