Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Ρομά καίνε λάστιχα στην περιοχή του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου - Αποπνικτική η ατμόσφαιρα για τους αθλούμενους

Αγρίνιο: Ρομά καίνε λάστιχα στην περιοχή...

Τη συνδρομή της Αστυνομίας ζήτησε η πυροσβεστική γιατί κατά το παρελθόν είχαν προκληθεί επεισόδια

Αποπνικτική και πάλι η ατμόσφαιρα στο στάδιο, από τους καπνούς που έχουν προκαλέσει οι φωτιές που έχουν βάλει ρομά σε λάστιχα. Επί τόπου η Πυροσβεστική με την συνδρομή της Αστυνομίας.

Για άλλη μια φορά υπήρχαν καταγγελίες από αθλούμενους και περιοίκους στην περιοχή του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αγρινίου, εξαιτίας της κατάστασης που δημιουργείται από την καύση ελαστικών στην οποία προχώρησαν νωρίτερα σήμερα ρομά δίπλα από τον οικισμό τους.

Στο σημείο για την κατάσβεση έχει σπεύσει όχημα της Πυροσβεστικής, άνδρες της οποίας ζήτησαν και την συνδρομή της Αστυνομίας, αφού κατά το παρελθόν οι πυροσβέστες έχουν δεχτεί επίθεση από τους ρομά.

Στην περιοχή οι ρομά συγκεντρώνουν συνεχώς ποσότητες ελαστικών, ώστε να αποσπούν τα σύρματα που υπάρχουν μέσα σε αυτά, που στη συνέχεια πουλάνε. Οι δε διαμαρτυρίες των περιοίκων είναι συνεχείς, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που οι φωτιές έχουν ξεφύγει, με αποτέλεσμα, να κινδυνεύσουν περιουσίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις