Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στάση εργασίας αποφάσισε το Νομαρχιακό τμήμα ΑΔΕΔΥ Πάτρας για αύριο 12-3 και συμμετοχή στο συλλαλητήριο στο Εργατικό κέντρο

Στάση εργασίας αποφάσισε το Νομαρχιακό τ...

Η ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν δυναμικό παρών στη 1 το μεσημέρι στο συλλαλητήριο στο Εργατικό κέντρο Πάτρας

Στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 3 το απόγευμα και συμμετοχή στο συλλαλητήριο στη 1 το μεσημέρι μπροστά από το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας, θα πραγματοποιήσουν αύριο Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012, οι εργαζόμενοι μέλη της ΑΔΕΔΥ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Αχαΐας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «οι εργαζόμενοι και τα συνδικάτα κλιμακώνουν τις αντιδράσεις ενάντια στη συνεχιζόμενη αντιλαϊκή, αντεργατική, αντικοινωνική και υφεσιακή πολιτική της Κυβέρνησης και της Τρόικας.

Στο πλαίσιο αυτό και με δεδομένη την έλευση στην Ελλάδα της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ, απαντούμε με κινητοποιήσεις, κινητοποιήσεις  ενάντια στη νεοφιλελεύθερη πολιτική που ασκείται σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο με εντολές της κυρίας Μέρκελ και των Ευρωπαίων ηγετών.

Γι’ αυτό το λόγο αύριο Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012, επεκτείνουμε την Παναττική Στάση εργασίας από τις 12:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου, σε όλες τις Υπηρεσίες του Δημοσίου στον Νομό μας,

Καλώντας παράλληλα όλα τα Συνδικάτα όλους τούς Εργαζόμενους, τους Ανεργους, τους Συνταξιούχους στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, που συνδιοργανώνουμε με το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, στις 13:00 το μεσημέρι, στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πλατεία Όλγας), μπροστά από το Εργατικό Κέντρο, στην οδό Κολοκοτρώνη.

Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι δεν αντέχουν άλλο την τιμωρητική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αντί να λύνει τα προβλήματα της χώρας, εξαθλιώνει την κοινωνία και βουλιάζει σε αδιέξοδα και ύφεση την οικονομία.

Η πολιτική του μνημονίου, της σκληρής και μονόπλευρης λιτότητας, της πλήρους ισοπέδωσης της εργασίας, των απολύσεων και της ανεργίας, της δραματικής μείωσης εισοδημάτων, της ανατροπής των Εργασιακών και Ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, της διάλυσης της Υγείας της Παιδείας και του Κοινωνικού Κράτους, πρέπει να ανατραπεί».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις