Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τέρενς Κουίκ-«Αύριο που έρχεται η Μέρκελ, στο Κορωπί θα τιμήσουν τα θύματα του Ολοκαυτώματος του 1944, ας σταματήσει να πει μία συγγνώμη»

Τέρενς Κουίκ-«Αύριο που έρχεται η Μέρκελ...

Ο Βουλευτής Επικρατείας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» υπενθυμίζει στην Γερμανίδα Καγκελάριο και τα Καλάβρυτα και το Δίστομο

Ο Βουλευτής Επικρατείας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Τέρενς Κουίκ προέβη στην εξής δήλωση.

«Αύριο Τρίτη (09 Οκτωβρίου 2012) έρχεται στην Αθήνα η Καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ. Το πολύ σφικτό πρόγραμμά της με τους εδώ συνεταίρους της των Μνημονίων και των τοκογλύφων δανειστών, δεν της επιτρέπουν να πάει μέχρι τα Καλάβρυτα ή το Δίστομο για να ζητήσει συγγνώμη για τις θηριωδίες του Γ’ Ράιχ στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Πλην όμως, δίπλα στο Ελευθέριος Βενιζέλος είναι το Κορωπί, που αύριο έχει τη θλιβερή επέτειο του Ολοκαυτώματος της 9ης Οκτωβρίου 1944, με 44 νεκρούς από τα ναζιστικά πυρά.

Προλαβαίνει στη διαδρομή της από το αεροδρόμιο μέχρι την Αθήνα να σταματήσει και να ζητήσει τουλάχιστον εκεί τη συγγνώμη που οφείλει.

ΥΓ. Οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" δεν έχουμε τίποτα με το γερμανικό λαό. Με τους Γερμανούς πολίτες. Είναι πάντα καλοδεχούμενοι στη χώρα μας. Έχουμε όμως ανοικτούς πολλούς λογαριασμούς με την Άγκελα Μέρκελ και την πολιτική της, η οποία μέσω ενός 4ου (Οικονομικού) Ράιχ εξοντώνει Ελλάδα και Έλληνες».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις