Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Β' Εθνική: Σήμερα το κυρίως μενού

Β' Εθνική: Σήμερα το κυρίως μενού

Με οκτώ αναμετρήσεις

Το κυρίως… μενού της 3ης αγωνιστικής της  Β' Εθνικής σερβίρεται σήμερα, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει οκτώ αναμετρήσεις. Ξεχωρίζουν οι «μάχες» του Ολυμπιακού Βόλου με τον Φωκικό και της Καλλονής με την Παναχαϊκή.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται το πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας. Λίγες μέρες μετά την δεύτερη αγωνιστική, οι ομάδες της Β’ Εθνικής ρίχνονται και πάλι στη… δράση. Το πρόγραμμα ξεκίνησε χθες με τη νίκη του Εργοτέλη στα Ψαχνά, απέναντι στον Ηρακλή (1-0) και συνεχίζεται σήμερα με οκτώ αναμετρήσεις, οι οποίες αρχίζουν στις 16:45.

Αρχικά, στην Επανομή, η τοπική Αναγέννηση θα υποδεχθεί την Καλλιθέα, αναζητώντας ένα νέο… ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, ενώ στα Γιαννιτσά, η δεύτερη Αναγέννηση της κατηγορίας, των Γιαννιτσών θα παίξει κόντρα στην Λάρισα. Λίγα…  χιλιόμετρα πιο… δίπλα, ο Πιερικός θα αντιμετωπίσει τη Νίκη Βόλου.

Επιστρέφουμε στη Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά για τον αγώνα του Ηρακλή με τον Θρασύβουλο, ενώ στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός θα παίξει με τον Βύζαντα Μεγάρων. Στις Σέρρες, ο Εθνικός Γαζώρου θα υποδεχθεί την Καβάλα.

Τα σημαντικότερα παιχνίδια θα γίνουν στον Βόλο και τη Μυτιλήνη. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός Βόλου κοντράρεται με τον αήττητο Φωκικό, ενώ η Καλλονή θα υποδεχθεί την Παναχαϊκή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports