Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έξωση ο Λάγιος απο το Δασύλλιο, παραλίγο έξωση ο Αντζουλάτος από την Πολιτεία, αλλά έσπευσε...

Έξωση ο Λάγιος απο το Δασύλλιο, παραλίγο...

Στενάζει η αγορά, τα βρίσκουν σκούρα οι επιχειρηματίες

Η απάντηση του Δήμου για τα ακίνητά του που έχουν μισθωθεί από επιχειρηματίες, έφερε στο φως τα τεράστια ποσά που χρωστάνε μόνο στο Δήμο, δύο πασίγνωστοι επιχειρηματίες της Πάτρας: Ο Κώστας Αντζουλάτος, ο οποίος έχει απασχολήσει έντονα την επικαιρότητα για τα οικονομικά του τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά και ο Νίκος Λάγιος. Ο δεύτερος, ο οποίος επί σειρά ετών εκμεταλλευόταν τον χώρο του τουριστικού περιπτέρου, χρωστάει στο Δήμο 250.000 ευρώ.

Πριν από λίγο καιρό ο Δήμος του έκανε έξωση απο το χώρο, ενώ έχει κινηθεί  η δικαστική διαδικασία για την απαίτηση των ποσών που αυτός οφείλει. Μάλιστα οι πληροφορίες του thebest.gr λένε ότι ο κ. Λάγιος είχε νοικιάσει παρατύπως την ταράτσα του Δασυλλίου σε άλλον επιχειρηματία, ο οποίος και έκανε εκεί πάρτυ. Ο Δήμος, λένε οι ίδιες πληροφορίες έφτασε σε σημείο το καλοκαίρι να περέμβει κλείνοντας την είσοδο με αυτοκίνητο για να μην μπουν μέσα για το πάρτυ στην ταράτσα υπό το σεληνόφως του Αυγούστου, ενώ εκεί είχε προγραμματιστεί και δεξίωση γάμου που τελικά μεταφέρθηκε αλλού.  Το τουριστικό περίπτερο δημοπρατείται την ερχόμενη Τρίτη προκειμένου να βρεθεί νέος μισθωτής.

Ο κ. Λάγιος φέρεται όμως να χρωστάει πολλά και σε κατάστημα που διατηρεί εντός της ζώνης του ΟΛΠΑ και για το οποίο επίσης έχουν κινηθεί οι διαδικασίες.

Στο παρά πέντε κυριολεκτικά φαίνεται ότι πρόλαβε ο Κώστας Αντζουλάτος την έξωση απο την Πολιτεία  καθώς όταν πληροφορήθηκε ότι  ο Δήμος  κίνησε τις διαδικασίες  προχώρησε σε διακανονισμό του οφειλόμενου ποσού. Ποιό είναι το ποσό; 300.000 ευρώ.

Ο κ. Αντζουλάτος μέχρι ώρας τηρεί τη συμφωνία και κατέβαλε την πρώτη δόση κανονικά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις