Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Οι Πατρινοί αγκαλιάζουν τον Απόλλωνα - Στο 65,12% η κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου

Οι Πατρινοί αγκαλιάζουν τον Απόλλωνα - Σ...

Υπάρχει ακόμη χρόνος για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν μετοχές

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση των Πατρινών φιλάθλων στο κάλεσμα της ομάδας μπάσκετ του Απόλλωνα για τη σύσταση Κ.Α.Ε. λαϊκής βάσης. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε νωρίτερα η Επιτροπή Συγκέντρωσης Μετοχικού Κεφαλαίου, ήδη έχουν συγκεντρωθεί 156.280 ευρώ, με ποσοστό κάλυψης 65,12%.

Σε αυτό θα πρέπεινα προστεθεί και το κομμάτι από τον Δήμο, την Περιφέρεια, το ΚΤΕΛ, τον Εμπορικό Σύλλογο και τους φίλους της περιοχής, και μάλιστα στο άμεσο χρονικό διάστημα, στις επόμενες ημέρες, καθώς αυτό το ποσοστό μεταφράζεται σε 11 με 12% δηλαδή 23.000 με 25.000 ευρώ.

Εξίσου σημαντική είναι η ανταπόκριση των Πατρινών και με εισιτήρια διαρκείας του Απόλλωνα,  καθώς ήδη έχουν διατεθεί στα 600 εισιτήρια διαρκείας, από τους οποίους προέρχεται και ο κύριος όγκος των 595 μέχρι στιγμής μετόχων της ΚΑΕ.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες της ομάδας δίνουν ιδαίτερο βάρος στις εγγραφές των ακαδημιών μπάσκετ, καθώς οι γονείς που γράφουν τα παιδιά τους στην ομάδα, αγοράζουν ταυτόχρονα και μία μετοχή.
Μέλη του Δ.Σ. και συλλόγου αναμένεται σύντομα να εγγραφούν και αυτοί, και έτσι θα ξεπεραστούν τα 1.200 άτομα των μετόχων.

Η ομάδα έχει προχωρήσει στην έκδοση 24.000 μετοχών, με10 ευρώ η μία,  και όσοι αγαπούν και θέλουν να δουν την ομάδα στα μεγάλα σαλόνια της Α1, μπορούν ακόμη να αποκτήσουν μετοχές.
Οι τρόποι είναι μέσω e-mail, με απευθείας κατάθεση στην Attiki Τράπεζα, και μέσω της ιστοσελίδας του Απόλλωνα όπου έχουν αγοράσει αρκετοί εκτός Ελλάδος μετοχές.

Δεν σημαίνει ότι μέχρι την Παρασκευή μπορούν να αγοράζουν μετοχές, μπορεί να πάρει ακόμα δυο εβδομάδες και παραπάνω.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports