Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Νίκη με ανατροπή για τη Μάντσεστερ Σίτι

Νίκη με ανατροπή για τη Μάντσεστερ Σίτι

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Εβερτον

Η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε στην έδρα της Φούλαμ με 2-1, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της πρέμιερ λιγκ. Οι πρωταθλητές βρέθηκαν πίσω από το πέναλτι του Πέτριτς στο 10ο λεπτό, αλλά τελικά πήραν τη νίκη με τα γκολ των Αγουέρο (43΄) και Ντζέκο (87΄). Να σημειωθεί στο 82ο λεπτό πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Γιώργος Καραγκούνης, στην "παρθενική" εμφάνισή του στην πρέμιερ λιγκ.

Η Έβερτον συνέχισε την εξαιρετική πορεία της, νικώντας με 3-1 τη Σαουθάμπτον κι ας βρέθηκε να "κυνηγά" τους "Αγίους" μετά το γκολ του Ραμίρες (8΄). Οι "εφοπλιστές" απάντησαν με τους Όσμαν (25΄) και Γέλαβιτς (32΄, 37΄). Η Λίβερπουλ έκανε την καλύτερη εφετινή εμφάνισή της και συνέτριψε εκτός έδρας τη Νόριτς με 5-2 (61΄ Μόρισον, 87΄ Χολτ - 2΄, 38΄, 57΄ Σουάρες, 47΄ Σαχίν, 68΄ Τζέραρντ), με πρωταγωνιστή τον Λουίς Σουάρες. Από εκεί και ύστερα, Ρέντινγκ και Νιούκαστλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 ((58΄ Κεμπέ, 62΄ Χαντ - 59΄, 83΄ Μπα), η Στόουκ Σίτι νίκησε τη Σουόνσι 2-0 με γκολ του Κράους (12΄, 36΄) και η Σάντερλαντ επικράτησε της Γουίγκαν 1-0 με τέρμα του Φλέτσερ στο 51΄.

Νωρίτερα, η Αρσεναλ γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Τσέλσι, στο ντέρμπι του Λονδίνου. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, η οποία θα υποδεχθεί στο ίδιο γήπεδο την προσεχή Τετάρτη τον Ολυμπιακό για την 2η ημέρα των ομίλων του τσάμπιονς λιγκ, βρέθηκε στο 20ο λεπτό να χάνει από το γκολ του Φερνάντο Τόρες, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 43΄ με τον Ζερβίνιο, προσπάθησε να πετύχει κι άλλο γκολ, αλλά το σημείωσε τελικά ο... Βερμάελεν εις βάρος του Μανόνε (53΄), κι έτσι η Τσέλσι πήρε τη νίκη στο ντέρμπι της αγγλικής πρωτεύουσας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports