Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Γράφει ιστορία η Κηφισιά!

Μπάσκετ: Γράφει ιστορία η Κηφισιά!

Μετά τον Απόλλωνα έβγαλε εκτός κυπέλλου και τον Άρη

Η Νέα Κηφισιά δεν νίκησε, αλλά ισοπέδωσε 81-60 τον Άρη και τον άφησε εκτός συνέχειας από το Κύπελλο Ελλάδας, όπως άφησε και την περασμένη Τετάρτη με τον Απόλλωνα. Επόμενος αντίπαλος της ΑΕΝΚ ο Ολυμπιακός.

Τι κι αν τις δύο ομάδες χωρίζει μια κατηγορία; Η Νέα Κηφισιά κατάφερε να πετύχει τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Εκεί, η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Ολυμπιακό. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έλεγε τις προηγούμενες, αλλά χωρίς τους Αμερικανούς, οι «κίτρινοι» ήταν… τρωτοί και έτσι η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου παίζοντας ολοκληρωτικό μπάσκετ για 40’ λεπτά νίκησε 81-60 τον Άρη και τον άφησε εκτός συνέχειας από το Κύπελλο Ελλάδος.

Τα 10λεπτα: 19-5,42-24, 60-42, 81-60

Νέα Κηφισιά (Παπαθεοδώρου): Μοσχοβίτης 4, Κακαριάς 4, Διαμαντόπουλος 5 (1), Καράμπουλας 21 (1), Μενουδάκος 6 (1), Σιούτης 16 (4/4τριπ), Ψαθάς 12, Μουρίκης 2, Πετροδημόπουλος 9, Τζιάλας 2.

Άρης (Αλεξανδρής): Πάσαλιτς 11 (3), Βεζένκοβ 2, Πελεκάνος 15 (3), Δήμας 3 (1), Ασημακόπουλος 11 (2), Καραποστόλου 3 (1), Χαρίσης , Μποχωρίδης 5, Τσακαλέρης 4.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports