Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σούπερ Λίγκα: Στο Περιστέρι η προσοχή

Σούπερ Λίγκα: Στο Περιστέρι η προσοχή

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας, στην "εκκίνηση" της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η σημαντικότερη εξ αυτών θα διεξαχθεί στο Περιστέρι (19:30), όπου ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο και μοναδική ομάδα χωρίς βαθμολογική απώλεια έως τώρα, Ολυμπιακό. Νωρίτερα (17:15), η Κέρκυρα θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ και ο Πανιώνιος την ΑΕΚ.

Στα δυτικά προάστια, λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να κοπιάσουν πολύ για να πετύχουν το «5 στα 5» απέναντι στο ισχυρό και φιλόδοξο συγκρότημα του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Οι πρωταθλητές θα στερηθούν τις υπηρεσίες των τραυματιών Τοροσίδη, Αμπντούν (και των Φετφατζίδη, Φέισα), ενώ από την πλευρά τους, χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, οι επίσης αήττητοι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν τη νίκη για να φτάσουν στον ένα βαθμό τον Ολυμπιακό και να παραμείνουν στο κατόπι του.

Στο νησί των Φαιάκων οι γηπεδούχοι θα αναζητήσουν το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα, που θα τους επιτρέψει να ανασάνουν βαθμολογικά και να απεμπλακούν από την τελευταία θέση. Από την πλευρά του, ο ΟΦΗ μπορεί να μη διαθέτει την ισχύ της περασμένης περιόδου αλλά παραμένει μια πολύ μαχητική ομάδα και, σίγουρα, δεν ταξίδεψε στην Κέρκυρα για να χάσει.

Στη Νέα Σμύρνη, τέλος, ο Πανιώνιος καλείται να αποδείξει ότι η άσχημη εμφάνιση και η βαριά ήττα που υπέστη στη Λιβαδειά την περασμένη εβδομάδα, δεν ήταν παρά μια παρένθεση στην εφετινή πορεία του. Με απολογισμό 9 βαθμών, οι "κυανέρυθροι" βρίσκονται στη δεύτερη θέση και σήμερα έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι σε μια ομάδα που τρέχει, προσπαθεί και μάχεται, αλλά οι ήττες έχουν δημιουργήσει έλλειμμα ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης στους άπειρους ποδοσφαιριστές της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports