Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σοκ στην Αγυιά- 22χρονος Αλβανός ζητούσε απο μαθητές Δημοτικού να τον ακολουθήσουν σπίτι του: "Μου το είπαν οι γονείς σας"

Πάτρα: Σοκ στην Αγυιά- 22χρονος Αλβανός ...

Οι δάσκαλοι θορυβήθηκαν και κάλεσαν την αστυνομία που τον συνέλαβε

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στην Αγυιά της Πάτρας από την είδηση της δράσης ενός Αλβανού έξω από  Δημοτικό Σχολείο της περιοχής. Ο  22χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη,   κατηγορείται ότι πλησίαζε στο  σχολείο και ζητούσε απο τους μικρούς μαθητές να πάνε μαζί του.

Οι προτάσεις μάλιστα γίνονταν αδιακρίτως σε αγόρια και κορίτσια, ενώ για να τα δελεάσει τους έταζε παγωτά και ζαχαρωτά. Το απίστευτο περιστατικό κατήγγειλαν δάσκαλοι και γονείς στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πάτρας, ισχυριζόμενοι ότι ο Αλβανός έλεγε στα παιδιά να πάνε μαζί του επειδή οι γονείς τους δεν προλαβαίνουν και έστειλαν αυτόν, να τα πάρει και να τα πάει να δουν ταινίες στο σπίτι του μέχρι να τελειώσουν τις δουλειές τους!!!

Η δράση του Αλβανού, όπως πληροφορήθηκε το thebest.gr, έγινε αντιληπτή από τους δασκάλους οι  οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, που τον συνέλαβε, ενώ αύριο  να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Ο 22χρονος δηλώνει πως μένει μόνιμα στην Πάτρα  στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, αλλά ακόμη δεν έχει διαυκρινιστελί η ταυτότητά του.

Η αστυνομία ερευνά με προσοχή το θέμα προκειμένου να διαλευκανθούν οι στόχοι του 22χρονου, αν πρόκειται δηλαδή για σχέδιο απαγωγής ή για παιδοφιλία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις