Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Σε πλήρη εξέλιξη η ΕΔΕ για το έλλειμμα σε Κέντρο Υγείας, στο μικροσκόπιο και δεύτερο Κέντρο

Αγρίνιο: Σε πλήρη εξέλιξη η ΕΔΕ για το έ...

Αγώνας δρόμου απ’ το νέο διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου Λ. Δημητρογιάννη

Με πολλή όρεξη για δουλειά ξεκίνησε στο νοσοκομείο ο νέος διοικητής και με την οργανωτικότητα που διακρίνει τον Λάμπρο Δημητρογιάννη νομίζουμε πως πολύ σύντομα θα φανούν τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Ο ίδιος γνωρίζει βέβαια ότι η καρέκλα του διοικητή είναι ηλεκτρική, έχει πλήρη συναίσθηση του… πού πήγε κι έμπλεξε (!), ξέρει ότι τα περιθώρια είναι στενά και πως δεν αρκεί η δική του καλή διάθεση. Είναι ταυτόχρονα όμως πείσμων, είναι εκ φύσεως συναινετικός (μεγάλο προσόν αυτό για τη συγκεκριμένη θέση!), είναι και μαχητής εκεί που χρειάζεται. Δεν είναι όμως διατεθειμένος να ανεχθεί την παραμικρή ανομία. Και το έδειξε αυτό με τις κινήσεις του όταν διαπιστώθηκε πως κάτι δεν πάει καλά με τα οικονομικά ενός Κέντρου Υγείας, όπου και ερευνάται σήμερα αν τα 5 ευρώ, που πλήρωναν οι ασθενείς – πελάτες, έμπαιναν πράγματι στο ταμείο.

Το τι ακριβώς συνέβη και τι όχι είναι το αντικείμενο Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που διέταξε ο κ. Δημητρογιάννης. Δεν έχουμε συνεπώς παρά να αναμένουμε τα συμπεράσματα αυτής της διαδικασίας. Έχει αξία όμως να σημειώσουμε ότι ο νέος διοικητής, με το που παρέλαβε τα καθήκοντά του ζήτησε απ’ τη διοικητική και την οικονομική υπηρεσία πλήρη ενημέρωση κατόπιν ελέγχων. Έτσι λοιπόν διαπιστώθηκε το συγκεκριμένο πρόβλημα, που, σύμφωνα με πληροφορίες της «Συνείδηση», …ίσως δεν είναι το μόνο. Στην προκειμένη περίπτωση πάντως, στον πρώτο έλεγχο όλα έδειχναν να είναι σωστά. Ήταν στον επανέλεγχο και κατά την αντιπαραβολή των στοιχείων που διαπιστώθηκε πως δεν είναι τα πράγματα όπως φαίνονται… ή όπως θέλησαν ορισμένοι να παρουσιάσουν. Το υπό διερεύνηση πιθανό έλλειμμα, εάν διαπιστωθεί πως πράγματι υπάρχει, θα αναφέρεται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ, ποσό όχι μικρό για ένα Κέντρο Υγείας.
Το γεγονός δε ότι στο μικροσκόπιο έχει τεθεί και δεύτερο Κέντρο Υγείας δημιουργεί υποψίες και εύλογα ερωτηματικά, τα οποία πάντως θα απαντηθούν πολύ σύντομα. Την ίδια στιγμή η διοίκηση του νοσοκομείου καταβάλει μια πραγματικά εργώδη προσπάθεια να «ξεπαγώσει» σειρά ζητημάτων που έχουν να κάνουν με αυτή καθ’ εαυτή τη λειτουργία του νοσοκομείου. Θέματα που έχουν ακόμη να κάνουν και με το υγειονομικό υλικό, το «πάγωμα» των οποίων απ’ την προηγούμενη διοίκηση και σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογείται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις