Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Επίδειξη ισχύος για τον Ολυμπιακό 4-1 τον Πανθρακικό

Επίδειξη ισχύος για τον Ολυμπιακό 4-1 το...

Τέταρτη νίκη και κορυφή για τους "ερυθρόλευκους"

Μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας έμεινε ο Ολυμπιακός, μετά το επιβλητικό 4-1 επί του Πανθρακικού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 4Χ4 στο πρωτάθλημα, ενώ ο Ράφικ Τζιμπούρ με τα δύο γκολ που πέτυχε έφτασε τα έξι σε τέσσερις αγώνες.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ένα «εκρηκτικό» πρώτο 45λεπτο, στο οποίο πέτυχαν τρία γκολ και μετέτρεψαν το υπόλοιπο της αναμέτρησης σε τυπική διαδικασία.

Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν έδειξε να επηρεάζεται από την εντός έδρας ήττα την περασμένη Τρίτη στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, από τη Σάλκε. Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε σοβαρός και με αρκετά καλή εμφάνιση μπροστά στο κοινό του έφτασε σε άνετη νίκη.

Από το πρώτο λεπτό οι Πειραιώτες επέβαλλαν πλήρως το ρυθμό τους και μόλις στο 4ο λεπτό πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Ράφικ Τζιμπούρ. Το γκολ έδιωξε το άγχος από τους παίκτες του Ολυμπιακού, που στη συνέχεια ανέβασαν κι άλλο την απόδοσή τους και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο.

Το ματς ουσιαστικά τελείωσε πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου. Ο Χολέμπας με δυνατό σουτ στο 27΄ έκανε το 2-0, ενώ δύο λεπτά μετά, από σουτ του Αμπντούν και παρέμβαση του Σκλιοπίδη, η μπάλα κατέληξε για τρίτη φορά στα δίχτυα των φιλοξενούμενων (αυτογκόλ).

Το δεύτερο ημίχρονο απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, παρ’ όλα αυτά, στο 49΄ από σέντρα του Ιμπαγάσα ο Τζιμπούρ πέτυχε το 6ο του γκολ στο πρωτάθλημα (4-0), ενώ λίγο πριν το τέλος ο Μήτρογλου έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανεβάσει κι άλλο το δείκτη του σκορ. Το «γκολ της τιμής» για την ομάδα της Κομοτηνής ήρθε στο 83΄ από τον Κυβελίδη με διπλή προσπάθεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports