Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο ΟΦΗ "δάγκωσε" την ΑΕΚ με δύο πέναλτι

Ο ΟΦΗ "δάγκωσε" την ΑΕΚ με δύο πέναλτι

H ομάδα της Κρήτης νίκησε με 2-1 την Ένωση

Με δύο πέναλτι ο ΟΦΗ νίκησε 2-1 την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Το πρώτο «τρίποντο» των Κρητικών ήρθε από τα πόδια των Σίσιτς (17΄) και Ιωαννίδη (42΄), ενώ ο Φουρτάδο μείωσε για την Ένωση ένα λεπτό αργότερα. Η αθηναϊκή ομάδα γνώρισε την τρίτη εφετινή της ήττα και παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας!

Πέρα για πέρα δίκαιη η νίκη για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, η οποία ήταν καλύτερη, κυρίως στο πρώτο μέρος, ενώ σε γενικές γραμμές δεν πιέστηκε ιδιαίτερα από την Ένωση.

Ο Ιωαννίδης στο 17΄ ανατράπηκε από τον Κορδέρο και ο Σίσιτς έκανε το 1-0 με πέναλτι, ενώ στο 42΄ παρόμοια φάση, ο Σίσιτς ήταν αυτός που έπεσε στην περιοχή από μαρκάρισμα του Αρκούδα και ο Ιωαννίδης πέτυχε το 2-0 από τα 11 βήματα. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου μείωσε στο αμέσως επόμενο λεπτό με το πανέμορφο τακουνάκι του Φουρτάδο, η ΑΕΚ ήταν ασύνδετη στο γήπεδο και χωρίς σωστές επιλογές.

Ο ΟΦΗ και στο β' ημίχρονο ήταν καλύτερος και με κινητήριο μοχλό τον Σίσιτς, είχε στιγμές που θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ, με σημαντικότερη τη φάση του 65', όταν ο Σλοβένος ξέφυγε από αριστερά και γύρισε την μπάλα, για να την ανακόψει ο Αραμπατζής και να διώξει πάνω στη γραμμή ο Κουτρουμπής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports