Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τραγικό: Παντρεύτηκε τον πατέρα της χωρίς να το ξέρει!

Τραγικό: Παντρεύτηκε τον πατέρα της χωρί...

Τίποτα δεν μπορεί να περιγράψει αυτό που ένιωσε η 60χρονη Valerie Spruil

Τίποτα δεν μπορεί να περιγράψει αυτό που ένιωσε η 60χρονη Valerie Spruil, όταν ανακάλυψε ότι ο άντρας που παντρεύτηκε και έζησε μαζί του ήταν ο πατέρας της!
Η Valerie από το Doylestown του Ohio, οδηγήθηκε σε αυτό το συμπέρασμα, μετά από ένα τεσε DNA που έκανε αφότου ο άντρας είχε φύγει από την ζωή.

Τώρα η 60χρονη που έχει τρία παιδιά και 8 εγγόνια, επισκέπτεται ψυχοθεραπευτή για να ξεπεράσει το τραυματικό σοκ που υπέστη από την εφιαλτική της αυτή αποκάλυψη...

Οι γονείς της γνωρίστηκαν όταν ο πατέρας της ήταν μόλις 15 χρονών κι από όσο μπορεί να γνωρίζει μαζί απέκτησαν ακόμη έξι αγόρια. Η μητέρα της λεγόταν Christine και ήταν από τα «κορίτσια της νύχτας» όπως τις αποκαλεί η Valerie.

Την είχε αφήσει στους γονείς της από τριών μηνών κι εκείνη επισκεπτόταν τακτικά την κόρη της, αλλά η ίδια πίστευε ότι επρόκειτο για μία φίλη της οικογένειας. Όταν πέθανε το 1984, η εννιάχρονη Valerie ανακάλυψε ότι η οικογενειακή φίλη ήταν στην πραγματικότητα η μητέρα της και οι άνθρωποι που τη φρόντιζαν οι παππούδες της. Ποτέ κανείς δεν της είπε ποιος ήταν ο πατέρας της. Μεγαλώνοντας, γνώρισε τον Percy, τον ερωτεύτηκε και τον παντρεύτηκε. Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά κι οκτώ εγγόνια.

Ο Percy πέθανε το 1998 στα 60 του χρόνια, αλλά επί χρόνια η Valerie άκουγε φήμες κα σχόλια για την συζυγική της σχέση...
Τελικά έμαθε την αλήθεια από ένα θείο της ο οποίος της αποκάλυψε την αλήθεια και η ίδια επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του όταν έκανε τεστ DNA από μαλλιά που βρήκε σε βούρτσα του άνδρα της. Η ταραγμένη γυναίκα δεν είναι βέβαιη ότι ο άνδρας της γνώριζε την αλήθεια, αλλά υποψιάζεται ότι το ήξερε αλλά δεν την το είπε γιατί φοβόταν την αντίδρασή της.

Μετά τον θάνατο του συζύγου αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας που όλα, όπως η ίδια θεωρεί, οφείλονται στο στρες που βίωσε μετά την αποκάλυψη του τραυματικού οικογενειακού μυστικού.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις