Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Και πάλι μαζί Σουμάχερ και Φέτελ

Και πάλι μαζί Σουμάχερ και Φέτελ

Θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στον αγώνα των πρωταθλητών

Για έκτη συνεχόμενη φορά οι Μίκαελ Σουμάχερ και Σεμπαάστιαν Φέτελ θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στον αγώνα των πρωταθλητών προκειμένου να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.
Στη φετινή διοργάνωση που αναμένεται να διεξαχθεί τον προσεχή Δεκέμβριο (15-16) στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, το επιτυχημένο Γερμανικό δίδυμο θα επιστρέψει δριμύτερο για να διεκδικήσει τον έκτο συνεχόμενο τίτλο.

Από το 2007 που αγωνίζονται μαζί Σουμάχερ και Φέτελ (για την ομάδα της Γερμανίας) έχουν κυριαρχήσει απόλυτα έχοντας σημειώσει το 5Χ5. Τα δύο τελευταία χρόνια όμως οι πρώην παγκόσμιοι πρωταθλητές της Formula 1 έτρεχαν εντός έδρας καθώς η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το 2010 στο Ντίσελντορφ και την επόμενη χρονιά στη Φρανκφούρτη.

"Δεν έχω ποτέ αγωνιστεί στην Ταϊλάνδη και αυτό θα είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη στα ταξίδια μου με το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Φυσικά αυτό σημαίνει ότι η ομάδα της Γερμανίας δεν θα έχει το εντός έδρας πλεονέκτημα των δύο προηγούμενων ετών, αλλά ο Σεμπάστιαν και εγώ τα καταφέραμε καλά σε Λονδίνο και Πεκίνο. Ετσι πιστεύω ότι αυτό δε θα μας εμποδίζει από το να διατηρήσουμε το ρυθμό μας.

Το να τρέχεις σε ένα στάδιο είναι κάτι το συγκλονιστικό. Είναι μία πολύ διαφορετική εμπειρία για εμάς τους πιλότους να ακούμε τους οπαδούς από τόσο κοντά. Και φυσικά είμαστε όλοι επαγγελματίες και θέλουμε να κερδίσουμε", δήλωσε ο Μίκαελ Σουμάχερ, αποκαλύπτοντας παράλληλα τη συνεργασία του με το συμπατριώτη του Φέτελ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports