Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αλέξης Κούγιας: Δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι... μουτζαχεντίν!

Αλέξης Κούγιας: Δεν φοβάμαι τίποτα, είμα...

O μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής για άλλη μία φορά ήταν πραγματικός χείμαρρος

Πραγματικός χείμαρρος ήταν ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην ανάπαυλα του αγώνα Καλαμάτα - Παναχαϊκή. Χαρακτήρισε τον τότε πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Γρηγορόπουλο ''ως ένα άτομο άμεσα συνδεδεμένο με την πρώτη παράγκα που εκτελούσε μόνο εντολές του Μητρόπουλου", ο οποίος αφού συμφώνησε αρχικά για την πώληση της ομάδας, την επόμενη ημέρα "ήρθε με κλάματα και έσκισε την επιταγή των 500.000 ευρώ" επειδή του το απαγόρευσε ο Θωμάς Μητρόπουλος.

Συνέστησε πως χρειάζεται υπομονή στο χτίσιμο μιας ομάδας, αναφερόμενος στην Παναχαϊκή αλλά και στην παλαιότερη θητεία του στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Εκεί που πήρε πραγματικά φωτιά, ήταν όταν αναφέρθηκε στο ολιγόωρο διαζύγιο με τον προπονητής της Παναχαϊκής Γιάννη Παπακώστα. Αφού τον χαρακτήρισε "μεγάλο προπονητή", απέδωσε τα γεγονότα που συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα στην απόφαση να προβιβαστούν στη Football League οι Καβάλα, Ολυμπιακός Βόλου και Ηρακλής (μια απόφαση "που δεν είναι παρανομία αλλά ακραία αλητεία") και δεν δίστασε μάλιστα τη συγκεκριμένη απόφαση να τη χρεώσει σε ψηφοθηρικές σκοπιμότητες του Αντώνη Σαμαρά προσωπικά!

Αποκάλεσε τον εαυτό του "μουτζαχεντίν που δε φοβάται τίποτα" και πως περιμένει και από τον προπονητή της Παναχαϊκής "να πέφτει πρώτος στη φωτιά". Στη συνέχεια προέβη σε απίστευτους χαρακτηρισμούς κατά του διαιτητή του περυσινού αγώνα Παναχαϊκή-Πλατανιάς Αμπάρκιωλη ("ένας αληταράς που ζει από το στοίχημα"), επιτέθηκε σε προηγούμενους διοικητικούς παράγοντες της ομάδας του (Λουκόπουλος, Μουτζουρούλιας, Μακρής) καθώς και στον αθλητικό εισαγγελέα Σίγουρα που μεθόδευσε την εξόντωση της Παναχαϊκής, η οποία απεφεύχθη χάρη σε κάποιες κασσέτες με δύο στελέχη της ΕΠΟ που έχει πλέον στην κατοχή του!

Δηλητηριώδης ήταν και για τον Αστέρα Τρίπολης, τον οποίο χαρακτήρισε "την πιο βρώμικη ομάδα μετά το Αιγάλεω" για τον οποίο "χύθηκε αίμα για να ανέβει στη Super League" αλλά και για τον εκ των ιδιοκτητών της Αρκαδικής ΠΑΕ Γιάννη Καϊμενάκη. Σύμφωνα με το μεγαλομέτοχο της Παναχαϊκής, ο Καϊμενάκης τον απείλησε σε συνεργασία με τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα (τον οποίο μάλιστα απεκάλεσε "βρωμιάρη") για να πουλήσει την ομάδα και τον προκάλεσε "να ξεβάψει το μαλλί και να βρει καμιά γκόμενα" (!!!).

Όσον αφορά στη Super League, χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό την "καλύτερη ομάδα που δεν έχει ανάγκη τη διαιτησία, τον Μπέο ή τον Τσακογιάννη" και πως δεν καταλαβαίνει γιατί τον εχθρεύεται ο Μαρινάκης, αποδίδοντας την άνοδο του Πλατανιά σε βοήθεια που δέχθηκε η ομάδα της Κρήτης από τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Έστεψε βέβαιο πρωταθλητή τον Ολυμπιακό, ενώ έκανε και άνοιγμα προς την οικογένεια Αλαφούζου ("που έριξαν το Μητσοτάκη και μπορούν να προκαλέσουν δυσάρεστες εξελίξεις για ορισμένους που νομίζουν πως είναι άτρωτοι"). Χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ομάδα που χτίζεται και το Γιάννη Αλαφούζο "μεγάλη δύναμη που δεν πρέπει να υποτιμάται".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports