Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χάντμπολ: Πανηγυρική πρόκριση του Διομήδη στο EHF Cup

 Χάντμπολ: Πανηγυρική πρόκριση του Διομή...

Η ομάδα του Άργους πέρασε στην επόμενη φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Το εισιτήριο για το 2ο γύρο του EHF Cup «σφράγισε» σήμερα ο Διομήδης Αργους, που επικράτησε και στη Νέα Ιωνία της ΑΕΚ με 30-29. Επόμενος αντίπαλος των πρωταθλητών Ελλάδας η πορτογαλική, Μαδέιρα.

Οι «λύκοι» με το 30-18 της περασμένης Κυριακής στις αποσκευές τους είχαν ουσιαστικά «καθαρίσει» με την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο ματς στη Νέα Κίο. Σήμερα επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους με τη δεύτερη νίκη επί της ΑΕΚ στην Αθήνα (30-29) και προκρίθηκαν πανηγυρικά στο 2ο γύρο όπου θα αντιμετωπίσουν την πορτογαλική Μαδέιρα.

Από το ξεκίνημα του ματς οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και ουσιαστικά σε καμία στιγμή δεν απειλήθηκαν από τους «κιτρινόμαυρους».

Μετά το ματς οι προπονητές των δύο ομάδων δήλωσαν:
Δημήτρης Δημητρούλιας (προπονητής Διομήδη): «Κάναμε ένα πολύ σοβαρό ματς. Δεν ήρθαμε εδώ να υπερασπιστούμε το +12, αλλά να νικήσουμε. Τακτικά, πραγματοποιήσαμε ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια με υπομονή και σωστές επιλογές. Συγχαρητήρια στους αμυντικούς για το πολύ καλό παιχνίδι που έκαναν».

Γιάννης Αρβανίτης (προπονητής ΑΕΚ): «Είναι μία δύσκολη στιγμή. Κάναμε ένα ακόμα κακό παιχνίδι. Θα πρέπει να ανατρέψουμε το κλίμα που έχουμε δημιουργήσει για να μη χάσουμε και τον κόσμο που ήρθε να μας δει και είναι πολύς».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports