Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Και ο πρώην Υπουργός Κώστας Γείτονας στο μνημόσυνο του Γιώργου Κατσιφάρα σήμερα στο Καλέντζι

Και ο πρώην Υπουργός Κώστας Γείτονας στο...

Παρόντες πολλοί φίλοι και συγγενείς του αείμνηστου πολιτικού

Δεκάδες φίλοι και συγγενείς του Γιώργου Κατσιφάρα βρέθηκαν σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στο Καλέντζι, στο 40θήμερο μνημόσυνο του αείμνηστου πολιτικού που έφυγε από την ζωή στις 8 Αυγούστου, ύστερα από πολυήμερη νοσηλεία στο Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" της Αθήνας.

Ανάμεσα του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο πρωην Υπουργός Κώστας Γείτονας, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κώστας Καρπέτας, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θάνος Καρπής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ερυμάνθου Θόδωρος Παναγόπουλος, η δημοτική σύμβουλος του Δήμου Πατρέων Βίβιαν Σαμούρη, η πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ Μένη Μαλλιώρη, ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής Αχαΐας Γρηγόρης Σολωμός, ο πρώην νομάρχης Αχαΐας Στάθης Αθανασόπουλος-Σερέτης, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ Σάκης Μαυρόγιαννης, ο πρώην Λιμενάρχης Πατρών Περικλής Κατσίνας, καθώς και πολλοί αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι από το Δήμο Ερυμάνθου.

Της τελετής προέστη ο αρχιμανδρίτης και ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίων Πάντων Βελιμαχίου Τριταίας, π. Αρτέμιος Αργυρόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις