Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 14 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 14 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Παρθένος

Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας και σχηματίζει αντίθεση με τον ονειρικό Ποσειδώνα, γι’ αυτό είναι λογικό να έχετε τάσεις φυγής και μεγαλύτερη ανάγκη για ύπνο σήμερα. Αυξάνει το ρομαντισμό, αλλά φροντίστε να μην μπλέξετε σε λάθος καταστάσεις. Έντονη τάση για αυταπάτες, ψέματα, αρκετή θολούρα και αφηρημάδα.

Ζυγός

Το χαλαρό mood του Σαββατοκύριακου φαίνεται να ξεκινά από σήμερα, με την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα να φέρνει τάσεις φυγής. Προκαλεί όμως και αφηρημάδα και ένα χάος, ενώ ειδικά στο χώρο δουλειάς και σε καθημερινές εργασίες θα επικρατεί σύγχυση και μπερδέματα ή ψέματα. Προσέξτε να μην ξεχάσετε ραντεβού και υποχρεώσεις.

Σκορπιός

Ρομαντική διάθεση φέρνει η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα και η μέρα ξεκινά σε πιο ήρεμους ρυθμούς. Ανάγκη για περισσότερο ύπνο. Η μουσική γίνεται μέσον φυγής. Θα έχετε ευκαιρίες για συναντήσεις με τις παρέες σας, για φλερτ και διασκέδαση, αλλά προσέξτε τα ψέματα και να μην δημιουργήσετε πλάνες στο νου σας.

Τοξότης

Μια μέρα με αρκετά μπερδέματα και σύγχυση, ειδικά στο χώρο δουλειάς και σε θέματα σπιτιού ή ακινήτων, λόγω της αντίθεσης Σελήνη-Ποσειδώνα που θολώνει το νου και τα συναισθήματα. Είναι ήρεμοι οι ρυθμοί ωστόσο, απλά θα πρέπει να προσέξετε την πολυδιάσπαση της προσοχής, τις εξαπατήσεις και τις αυταπάτες.

Αιγόκερως

Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε την αφηρημάδα και τα μπερδέματα στην επικοινωνία ή σε καθημερινές συναλλαγές και στις μετακινήσεις, καθώς η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα προκαλεί ένα χάος. Προσέξτε επίσης τα ψέματα, τις αυταπάτες, τις πλάνες και να μην παρασυρθείτε σε παγίδες. Αποφύγετε συμφωνίες ή σοβαρές συζητήσεις.

Υδροχόος

Προσέξτε τις υποσχέσεις σε οικονομικά θέματα σήμερα, καθώς η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα μπορεί να σας ωθήσει σε παγίδες. Επίσης προσέξτε τις εξαπατήσεις και τα μπερδέματα σε πληρωμές, αγορές και άλλες συναλλαγές. Αποφύγετε τις οικονομικές συμφωνίες, ενώ μπορεί να παρασυρθείτε και σε ψώνια τα οποία τελικά θα σας απογοητεύσουν.

Ιχθύες

Η έμφυτη θολούρα του ζωδίου σας γίνεται πιο έντονη σήμερα με την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα, η οποία προκαλεί μπέρδεμα και σύγχυση. Είναι όμως πολύ καλή μέρα για οτιδήποτε καλλιτεχνικό και πνευματικό, αρκεί σε όλα τα επίπεδα να προσέχετε τις πλάνες και τις αυταπάτες. Έντονη ανάγκη φυγής και τάση φυγοπονίας.

Κριός

Η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα φέρνει μεγαλύτερη ανάγκη για ύπνο σήμερα το πρωί, με κίνδυνο να παρακοιμηθείτε. Προσέξτε γενικά την υπνηλία, την αφηρημάδα και τα μπερδέματα στη καθημερινότητα, ενώ και στο χώρο δουλειάς είναι πιθανό να επικρατεί έντονη σύγχυση. Δεν είναι καλή μέρα για αποφάσεις – τάση για πλάνες.

Ταύρος

Ενισχύει τη παθητικότητα και την τεμπελιά του ζωδίου σας η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα, κυρίως μέχρι το απόγευμα. Προσέξτε τα μπερδέματα στα ερωτικά και τις φιλίες – ίσως αποκαλύπτονται και κάποια ψέματα. Η πορεία των σχεδίων σας είναι ασαφής τώρα. Το βράδυ θα αναγεννηθούν οι δυνάμεις και η δημιουργικότητά σας. Φλερτ και διασκέδαση.

Δίδυμοι

Έντονη τάση αφηρημάδας προκαλεί σήμερα η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα, γι’ αυτό προσέξτε να μην χάσετε αντικείμενα, να μην ξεχάσετε ραντεβού ή άλλες υποχρεώσεις. Πιθανές παρεξηγήσεις ή σύγχυση στα επαγγελματικά και με την οικογένεια. Μπέρδεμα συναισθηματικό, αυταπάτες και πλάνες. Βελτίωση το βράδυ.

Καρκίνος

Μπορεί η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα να ανεβάζει τον ρομαντισμό σήμερα, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε να μην παρασυρθείτε σε λάθος μονοπάτια, καθώς θολώνει τη κρίση και το ένστικτό σας, το οποίο υπό κανονικές συνθήκες είναι πολύ δυνατό. Μπερδέματα πιθανά στην επικοινωνία, στα ραντεβού και τις μετακινήσεις.

Λέων

Σήμερα προσέξτε τις οικονομικές εξαπατήσεις, τις υποσχέσεις, τις πλάνες και τις αυταπάτες, καθώς η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα θολώνει τα νερά και τη κρίση σας. Προσοχή επίσης σε μπερδέματα σε πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές. Αποφύγετε το κλείσιμο οικονομικών συμφωνιών και τις αποφάσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being