Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αντωνία Στεργίου: "Θέλω πλέον να κοιτάζω τον πήχη σε μεγάλα ύψη"

Αντωνία Στεργίου: "Θέλω πλέον να κο...

Η Πατρινή άλτρια του Κούρου διαβάζει για το πτυχίο της και κάνει αθλητικά όνειρα για το μέλλον της

H Aντωνία Στεργίου είναι η κορυφαία Πατρινή αθλήτρια στίβου με δύο συνεχείς παρουσίες σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ δίνει το παρών σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Φέτος στο Λονδίνο μπορεί να μην κατάφερε να αγωνιστεί στον τελικό του ύψους, αποτέλεσε όμως μια από τις θετικότερες παρουσίες της ελληνικής ομάδας στο κορυφαίο γεγονός του πλανήτη.

Η Τόνια Στεργίου έμεινε 13η, όμως, το σημαντικότερο από όλα είναι πως επέστρεψε σε επιδόσεις που μπορούν να την σταθεροποιήσουν σε υψηλά επίπεδα.

Το 1,93 μ. που πέτυχε στον προκριματικό των Αγώνων ύστερα από μια χρονιά με αρκετά σκαμπανεβάσματα της έδωσε την ώθηση που ήθελε προκειμένου να συνεχίσει με μεγαλύτερο ζήλο την δουλειά της.

Για την ώρα άφησε για λίγο στην άκρη την προπόνηση και ετοιμάζεται να πάρει το πτυχίο της, καθώς της απομένουν μόλις τρία μαθήματα. "Με το που γύρισα έπεσα με τα μούτρα στο διάβασμα. Ελπίζω να εξελιχθούν όλα καλά και να τελειώσω με το πτυχίο. Θα μπορούσα να είχα αγωνιστεί και στο Diamond League των Βρυξελών, όμως, το άφησα προκειμένου να δώσω προτεραιότητα στα μαθήματα. Έχω πολύ όρεξη να ξεκινήσει η χρονιά. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες μου έκαναν καλό. Μου έδωσαν επιπλέον κίνητρο. Λες και κάποιος μου είπε… "προχώρα, συνέχισε για το επόμενο". Θέλω πλέον να κοιτάζω τον πήχη σε μεγάλα ύψη, όπως έγινε στο Λονδίνο", είπε η Στεργίου, που στην άκρη του μυαλού της έχει και να κάνει μεταπτυχιακό, ωστόσο για την ώρα αποφάσισε να το… παγώσει.

"Για τα επόμενα τρία με τέσσερα χρόνια θέλω να κάνω πρωταθλητισμό κι αν είναι δυνατό σε υψηλό επίπεδο. Το μεταπτυχιακό απαιτεί χρόνο και δουλειά, οπότε για την ώρα το αφήνω".

Η Στεργίου το επόμενο διάστημα θα προγραμματίσει τους στόχους της επόμενης σεζόν και θα αποφασίσει αν σε αυτούς περιλαμβάνονται και οι αγώνες του κλειστού στίβου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports