Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αχαϊα: Η σύλληψη του ποδοσφαιρικού παράγοντα και τα προβλήματα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Αχαϊα: Η σύλληψη του ποδοσφαιρικού παράγ...

Συγκέντρωση πραγματοποιεί αύριο στην Κάτω Αχαϊα η Ένωση για Όλους

Σχετικά με τη σύλληψη προέδρου και μελών αθλητικού σωματείου της περιοχής μας, η Ένωση για Όλους με ανακοίνωσή της εκφράζει την αγανάκτησή της - όπως αναφέρει- για το γεγονός. Στην ανακοίνωση τονίζεται:

"Θεωρούμε ότι τέτοιου είδους ενέργειες πάνε πολύ πίσω το τοπικό ποδόσφαιρο. Είναι απαράδεκτο να οδηγούνται παράγοντες του ποδοσφαίρου με χειροπέδες στην αστυνομία.

Όταν ο κάθε παράγοντας βάζει βαθειά το χέρι στην τσέπη για το μεράκι του, όταν σπαταλάει απεριόριστο χρόνο για το ποδόσφαιρο που σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά είναι σοβαρό κοινωνικό αγαθό, δεν μπορεί να διασύρεται με τέτοιο τρόπο.

Θεωρούμε ότι όλα λύνονται στα πλαίσια που λειτουργούν οι αθλητικοί σύλλογοι και τα όργανά τους με διάλογο και διαδικασίες που όλοι γνωρίζουμε.

Ας μη πολεμάμε τους παράγοντες, ανθρώπους που κρατάνε τους αθλητικούς συλλόγους δυνατούς και βρίσκει διέξοδο η νεολαία μας για ευγενή άμυλα και ανάδειξη ικανοτήτων. Γιατί τότε ή θα γυρίσουμε στις αλάνες ή θα πληρώνουμε στα διάφορα κέντρα για την άθληση των παιδιών μας.

ΚΑΛΕΣΜΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η «Ενωση Για Ολους» καλεί την Δευτέρα και ώρα 9.30 μ.μ. τους παράγοντες των σωματείων της Δυτικής Αχαΐας στην ταβέρνα «ΤΑ ΠΕΥΚΑΚΙΑ» του Νίκου Σέρμπου, ώστε να γίνει συζήτηση – ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αχαΐας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports