Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κινδυνεύει με έξι αγωνιστικές ο Κατσουράνης

Κινδυνεύει με έξι αγωνιστικές ο Κατσουράνης

Ο Πατρινός αρχηγός του Παναθηναϊκού «φλερτάρει» με βαριά τιμωρία

Με βαριά τιμωρία ακόμη και να μείνει εκτός για τις επόμενες έξι αγωνιστικές κινδυνεύει ο Κώστας Κατσουράνης στην περίπτωση που ο Σιδηρόπουλος έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι δέχτηκε υβριστική επίθεση από τον αρχηγό του Παναθηναϊκού. Να θυμίσουμε ότι στο 53΄της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα αποβλήθηκε ο Κώστας Κατσουράνης.

Όπως όλα δείχνουν, αυτό έγινε λόγω υβριστικής επίθεσης του διεθνούς μέσου προς τον διαιτητή της αναμέτρησης, Σιδηρόπουλο. Σε περίπτωση που ο Έλληνας διαιτητής αναφέρει στο φύλλο αγώνα ότι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αποβλήθηκε για αυτόν  το λόγο, τότε ο Κατσουράνης κινδυνεύει με τιμωρία έως και έξι αγωνιστικών, καθώς ήταν και αρχηγός της ομάδας.

Στον πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ, αναφέρεται συγκεκριμένα σχετικά με τις τιμωρίες: «Ποινή αποκλεισμού τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή διακοσίων ευρώ (200), αν ο ποδοσφαιριστής αποβάλλεται από τον αγώνα για έναν από τους εξής λόγους:

Ι. Υβριστική συμπεριφορά -έργω ή λόγω- προς τους διαιτητή, βοηθούς διαιτητές, παρατηρητή, βοηθό παρατηρητή και γιατρό του αγώνα, στη διάρκεια του αγώνα ή στο ημίχρονο

ΙΙ. Βλασφημία των ΘΕΙΩΝ».

Από τη στιγμή που ο Κατσουράνης ήταν ο αρχηγός των «πρασίνων» τότε οι ποινές επαυξάνονται κατά το ήμισυ. Εφόσον λοιπόν ο Σιδηρόπουλος αναφέρει στο φύλλο αγώνα ότι ο Κατσουράνης τον έβρισε, τότε ο Έλληνας διεθνής θα μείνει εκτός για τις επόμενες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports