Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έγινε κι αυτό: Πυρκαγιά αποκάλυψε τα κλεμμένα μελίσσια

Έγινε κι αυτό: Πυρκαγιά αποκάλυψε τα κλε...

Την "πάτησε" από εκεί που δεν το περίμενε ο δράστης

Η πυρκαγιά που ξέσπασε πριν από λίγες ημέρες στην περιοχή του Δωρίου Μεσσηνίας, οδήγησε στην εξιχνίαση πολλών κλοπών που είχαν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα σε βάρος των μελισσοκόμων της ευρύτερης περιοχής! Μάλιστα, έχει εντοπιστεί και ο δράστης, σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία.

Κάποιος από αυτούς που συμμετείχαν  στην κατάσβεση της πυρκαγιάς  κοντά στο Βασιλικό Μεσσηνίας, ανακάλυψε 35 κυψέλες κρυμμένες προσεκτικά σε σημεία με πυκνή βλάστηση και υποψιάστηκε ότι ήταν κλεμμένες. Άνδρες του αστυνομικού τμήματος Κοπανακίου ξεκίνησαν έρευνες και γρήγορα διαπιστώθηκε από τους κωδικούς που κάποιοι είχαν προσπαθήσει να εξαφανίσουν ότι ανήκαν σε διαφορετικούς μελισσοκόμους της ευρύτερης περιοχής!

Όλοι είχαν δηλώσει πρόσφατα  κλοπές και οι κωδικοί που  είχαν δώσει ταίριαζαν με αυτές  που βρέθηκαν! Έτσι, κλήθηκαν να  τις παραλάβουν, αφού πρώτα οι  ειδικοί της Σήμανσης πήραν  δακτυλικά αποτυπώματα για να  εντοπίσουν τον δράστη. Από αυτά  ταυτοποιήθηκε ένα συγκεκριμένο άτομο, που τώρα αντιμετωπίζει κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις