Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Έτοιμος ο ΠΑΟΚ για την αποψινή μάχη με τη Ραπίντ στην Τούμπα

Έτοιμος ο ΠΑΟΚ για την αποψινή μάχη με τ...

Μοναδικό πρόβλημα για Δώνη, η απουσία του Γκαρσία

Η απουσία του Πάμπλο Γκαρσία είναι το μόνο ουσιαστικό πρόβλημα για τον Γιώργο Δώνη εν όψει του σημερινού αγώνα με την Ραπίντ Βιένης στο γήπεδο Τούμπας, δευτερευόντως όμως τον Ελληνα τεχνικό απασχολεί και η σχετική ανετοιμότητα των διεθνών Σαλπιγγίδη και Φωτάκη που μπήκαν καθυστερημένα στην προετοιμασία της ομάδας το καλοκαίρι.
Χθές ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ και ο Μακεδόνας τεχνικός της ομάδας, έδειξε πως θα στηριχτεί στα πιο έμπειρα στοιχεία που βρίσκονται στην 20άδα που από χθες έχει ανακοινώσει.

Θα ξεκινήσει δηλαδή, όπως έδειξε και ο ίδιος με τους Γλύκο, Ετο, Λίνο, Κουμάλο, Κατσικά, Λάζαρ, Φωτάκη, Γεωργιάδη, Ρομπέρ, Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη.

Το σύστημα που θα εφαρμόσει θα είναι το 4-4-2 και θέση στην ομάδα ανάλογα με την εξέλιξη διεκδικεί σαν αλλαγή και ο Ιρλανδός Λόρενς που δεν είναι έτοιμος για να πάρει θέση στο ξεκίνημα του αγώνα.

Τον αγώνα θα παρακολουθήσουν και περίπου 700 Αυστριακοί φίλαθλοι, 150 από τους οποίους συνοδεύουν την ομάδα τους με την πτήση τσάρτερ που έφθασε σήμερα μετά το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη. Οι υπόλοιποι αναμένονται αύριο με πτήσεις τσάρτερ στη Θεσσαλονίκη. Στο γήπεδο Τούμπας θα είναι και πάνω από 18 χιλιάδες φίλοι του ΠΑΟΚ αφού ως τώρα έχουν προπωληθεί πάνω από 6000 εισιτήρια του αγώνα και ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας, ολοκληρώθηκε για την φετινή σεζόν στα 8.426.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports