Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Επάνοδος της Αννίτας Πάνια στην μικρή οθόνη με νέα εκπομπή

Επάνοδος της Αννίτας Πάνια στην μικρή οθ...

Η δημοφιλής ξανθιά παρουσιάστρια θα αναλάβει εκπομπή κάθε σαββατοκύριακο στο κανάλι του Alpha

Αυτό κι αν είναι είδηση, η δημοφιλής και πιο «εναλλακτική» τηλεπαρουσιάστρια Αννίτα Πάνια που από τότε που σταμάτησε να εκπέμπει το Alter, σταμάτησε και η εκπομπή της «Παρατράγουδα», αναμένεται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του σάιτ entertv, να επιστρέψει δριμύτερη στους τηλεοπτικούς δέκτες από τη νέα σαιζόν.

Όπως λέγεται, το κανάλι με το οποίο έχει έρθει σε κατ΄αρχή συμφωνία η Αννίτα Πάνια είναι ο Alpha. Σε ραντεβού που έγινε αυτές τις μέρες στα γραφεία του καναλιού στην Κάντζα, οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια καθώς συμφώνησαν σχεδόν σε όλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του Alpha, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς  ήθελε χρόνια την Αννίτα Πάνια στο κανάλι αλλά η παρουσιάστρια ανανέωνε το συμβόλαιο της με το Alter, σεβόμενη την στήριξη που είχε από το κανάλι του Μπουρναζίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Αννίτα Πάνια αναμένεται να αναλάβει την παρουσίαση κάθε Σαββατοκύριακο μίας απογευματινής εκπομπής, κάτι που έκανε και τόσα χρόνια με επιτυχία στο Alter. Βέβαια η νέα εκπομπή της προβλέπεται να είναι εντελώς ανανεωμένη, με νέα σκηνικά και προφανώς ενότητες και περιεχόμενο.

Ο Alpha με την συγκεκριμένη συμφωνία μπαίνει δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης αφού όπως σημειώνει το enter tv, εκτός από την Αννίτα Πάνια, το κανάλι της Κάντζας βρίσκεται μια ανάσα και από την μεταγραφή της Αγγελικής Νικολούλη. Την ίδια ώρα τα λεγόμενα  βαριά πυροβολικά του σταθμού όπως οι Λάκης Λαζόπουλος, Ελένη Μενεγάκη, Ναταλία Γερμανού, Νίκος Μουτσινάς, Μαρία Ηλιάκη και Βίκυ Χατζηβασιλείου παραμένουν στο πρόγραμμα του και για την ερχόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Οι κινήσεις που κάνει ο ιδιοκτήτης του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς, δείχνουν ότι το φετινό πρόγραμμα του σταθμού θα είναι ενισχυμένο με πολλές ζωντανές εκπομπές.

Η Αννίτα Πάνια κατάγεται από την Μεσσηνία και συγκεκριμένα τον Μελιγαλά κοντά στην Καλαμάτα, ωστόσο μεγάλωσε στην Αθήνα, στα Εξάρχεια. Πριν αρχίσει την τηλεοπτική της καριέρα το 1995 με την πασίγνωστη και καλτ πλέον εκπομπή συνοικεσίων «Το Χρυσό Κουφέτο», ήταν δασκάλα γαλλικών και τραγουδοποιός. Το «Χρυσό Κουφέτο» (1995-1998) ξεκίνησε να μεταδίδεται στο Μακεδονία TV, στη συνέχεια στο Tempo TV και τέλος στο Star Channel.

Με τις εκπομπές της στο Alter αλλά και παλιότερα η Αννίτα Πάνια κατάφερε να αποκτήσει ένα πιστό κοινό που το τελευταίο διάστημα ένιωθε έντονη την τηλεοπτική της απουσία και παρέα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight