Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δύο τουρίστες του κρουαζιερόπλοιου «Norwegian Jade» τραυματίστηκαν με βέσπα στο Κατάκολο

Δύο τουρίστες του κρουαζιερόπλοιου «Norw...

Πρόκειται για πατέρα και γιο που είχαν νοικιάσει το δίκυκλο για να κάνουν τη βόλτα τους

Με ελαφρά τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα αλλά αρκετά σοκαρισμένοι, μεταφέρθηκαν σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίς», στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου», δύο τουρίστες από το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Norwegian Jade» που είχε καταπλεύσει χθες Πέμπτη το πρωί στο λιμάνι του Κατάκολου.

Οι δύο τουρίστες, που είναι πατέρας και γιος, λίγο μετά τις τέσσερις και μισή το μεσημέρι, οδηγούσαν το μηχανάκι που είχαν νοικιάσει από το Κατάκολο με σκοπό να κάνουν τη βόλτα τους στην γύρω περιοχή και στην παραλία.

Επιστρέφοντας από τον Άγιο Ανδρέα προς το Κατάκολο προκειμένου να επιβιβασθούν στο πλοίο που θα αναχωρούσε σε λίγη ώρα, οι δύο επιβάτες βρέθηκαν πεσμένοι στο οδόστρωμα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός της βέσπας, προσπάθησε να κάνει προσπέραση στο τουριστικό τρενάκι με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί μετωπικά με διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Μερσεντές που οδηγούσε μια γυναίκα.

Πατέρας και γιος μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Πύργου για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες μιας και χτύπησαν ενώ για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί έρευνα το Τμήμα Τροχαίας Πύργου που κατέφθασε άμεσα στο σημείο.

Πάντως όπως σημειώνει το άρθρο στο σάιτ της εφημερίδας «Πατρίς», σύμφωνα με πηγές, οι δύο τουρίστες είναι καλά στην υγεία τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις