Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 31 Ιουλίου

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 31 Ιουλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Κριός

Ο μήνας κλείνει με θετικές όψεις που λειτουργούν εδώ και δέκα μέρες περίπου. Το ωραίο τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού λοιπόν προσφέρει ευχάριστες εκπλήξεις στα ερωτικά, ενθουσιασμό, περιπέτειες και πολλές νέες δραστηριότητες που ανανεώνουν! Η θετική όψη Αφροδίτης-Κρόνου σταθεροποιεί και ωριμάζει τα αισθήματα και τις σχέσεις.

Ταύρος

Ο Ιούλιος τελειώνει με την κορύφωση δύο θετικών επιρροών. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου τις τελευταίες μέρες προσφέρει αίσθημα σταθερότητας κι ασφάλειας, λόγω και οικονομικής καλυτέρευσης. Η επίσης ωραία όψη Ήλιου-Ουρανού φέρνει ευχάριστες εξελίξεις σε ζητήματα σπιτιού  κι οικογένειας – ίσως κλείνετε και ορισμένα θέματα.

Δίδυμοι

Καθώς συνεχίζει να διατρέχει το ζώδιό σας η γλυκιά Αφροδίτη, κορυφώνει σήμερα το ωραίο τρίγωνό της με τον Κρόνο, το οποίο εδώ και αρκετές μέρες σταθεροποιεί και ωριμάζει τις σχέσεις – ξέρετε τι θέλετε πλέον. Η επίσης ωραία γωνία Ήλιου-Ουρανού, προσφέρει ενθουσιώδεις στιγμές στις εκδρομές σας και με τους φίλους!

Καρκίνος

Εδώ και ένα δεκαήμερο περίπου, η θετική όψη Ήλιου-Ουρανού φέρνει εκπλήξεις και αναπάντεχες θετικές εξελίξεις στα οικονομικά κι επαγγελματικά, ενώ κορυφώνεται σήμερα η επιρροή του. Η επίσης θετική γωνία Αφροδίτης-Κρόνου φέρνει σημαντικούς συμμάχους στη ζωή σας (ίσως και σιωπηλά) ενώ ωριμάζει τις σχέσεις.

Λέων

Καθώς διατρέχει το ζώδιό σας ο Ήλιος, σχηματίζει μια ωραία γωνία με τον Ουρανό, η οποία εδώ και δέκα μέρες περίπου φέρνει ανανέωση των δυνάμεων και της διάθεσής σας, ενώ κάνετε νέα πράγματα που σας ενθουσιάζουν! Ευχάριστες εκπλήξεις. Η επίσης θετική γωνία Αφροδίτης-Κρόνου βελτιώνει όλες σας τις σχέσεις.

Παρθένος

Θετικά τελειώνει ο Ιούλιος, με την ευνοϊκή όψη Αφροδίτης-Κρόνου να σταθεροποιεί τα οικονομικά, τα επαγγελματικά και τις σχέσεις. Επιτέλους βιώνετε αίσθημα ασφάλειας! Η επίσης ευνοϊκή γωνία Ήλιου-Ουρανού διευκολύνει με αναπάντεχους τρόπους το κλείσιμο ορισμένων οικονομικών ή άλλων ζητημάτων εδώ και δέκα μέρες.

Ζυγός

Το μεγαλύτερο μέρος του Ιουλίου δοκίμασε ιδιαίτερα το ζώδιό σας, ωστόσο ο μήνας κλείνει πολύ θετικά. Η ευεργετική όψη Αφροδίτης-Κρόνου προκαλεί καταστάλαγμα και ισορροπία στις σχέσεις. Η επίσης θετική γωνία Ήλιου-Ουρανού προσφέρει ενθουσιώδεις στιγμές με τις παρέες σας, εκπλήξεις ερωτικές κι αναπάντεχες γνωριμίες!

Σκορπιός

Η θετική όψη Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα και λειτουργεί εδώ και δέκα μέρες περίπου, φέρνει ευχάριστες και απρόσμενες εξελίξεις ή βοήθεια στα επαγγελματικά – πρόοδος, δημιουργικότητα, νέες ενασχολήσεις. Η επίσης θετική γωνία Αφροδίτης-Κρόνου ωριμάζει τα συναισθήματα στις σχέσεις. Έτσι ο μήνας κλείνει πολύ καλά.

Τοξότης

Αίσθημα ανανέωσης, χαρά, ενασχόληση με νέα πράγματα που σας ενθουσιάζουν και ευχάριστες εκπλήξεις στα ερωτικά ή στα ταξίδια σας φέρνει εδώ και δέκα μέρες περίπου η θετική όψη Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα. Ακόμα, η ευνοϊκή γωνία Αφροδίτης-Κρόνου φέρνει επιτέλους σταθεροποίηση σε όλες σας τις σχέσεις.

Αιγόκερως

Πολύ καλή για τα επαγγελματικά αλλά και για τα ερωτικά είναι η όψη Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα και η οποία επιτέλους ισορροπεί το κλίμα στο χώρο δουλειάς – εποχή συμμαχιών και συνεργασιών. Ευχάριστες εκπλήξεις επίσης σε ζητήματα οικονομικά ή θετικές εξελίξεις σε θέματα σπιτιού και οικογένειας.

Υδροχόος

Ευεργετεί ιδιαίτερα το ζώδιό σας η όψη Αφροδίτης-Κρόνου, η οποία εδώ και αρκετές μέρες προσφέρει πολύτιμο αίσθημα σταθερότητας και σημαντική βελτίωση στις σχέσεις. Επίσης η ενθουσιώδης όψη Ήλιου-Ουρανού φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις στα ερωτικά, αναπάντεχες συναντήσεις και γνωριμίες, κι έτσι κλείνει με χαρά ο Ιούλιος.

Ιχθείς

Μετά από έναν μήνα πολύ ασταθή για τα οικονομικά σας, κλείνει με ευχάριστες εκπλήξεις και αναπάντεχα έσοδα ο Ιούλιος. Θετικές εξελίξεις και σε εργασία ή υγεία – αίσθημα ανανέωσης. Η θετική γωνία Αφροδίτης-Κρόνου ισορροπεί τις οικογενειακές σχέσεις, ενώ απολαμβάνετε και φροντίζετε το σπίτι και την οικογένειά σας.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being