Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Oλοκληρώθηκε η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών για το πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ- Bενιζέλος: Κακώς μιλάτε για μέτρα- Kουβέλης: Δεν υπάρχουν διαφωνίες, συνεχίζουμε

Oλοκληρώθηκε η συνάντηση των πολιτικών α...

Νωρίτερα, Βενιζέλος και Κουβέλης συναντήθηκαν και συμφώνησαν ότι το μείζον ζήτημα είναι αυτό της επιμήκυνσης του χρόνου δημοσιονομικής προσαρμογής

«Δεν υπάρχουν διαφωνίες, συνεχίζουμε τις συζητήσεις τις επόμενες ημέρες» είπε ο Φώτης Κουβέλης εξερχόμενος του προεδρικού Μεγάρου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης των τριών πολιτικών αρχηγών. Ο κ. Κουβέλης είπε ότι στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης βρέθηκαν τα «πολλά, μεγάλα και ακανθώδη προβλήματα» που αντιμετωπίζει η χώρα, ενώ όπως τόνισε «η ελληνική κοινωνία που δεν μπορεί να σηκώσει άλλα βάρη».

Ο Φώτης Κουβέλης ανέφερε επίσης ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο δεν συζήτησαν για καμιά παράταση, ενώ όπως τόνισε «η συζήτηση συνεχίζεται και θα συνεχιστεί».

Παράλληλα ανέφερε ότι δεν υπάρχουν διαφωνίες ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς.

«Το αδιέξοδο το επικαλείται κάποιος όταν έχει διαφωνήσει, δεν υπάρχουν διαφωνίες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Υπάρχει ανάγκη συνολικού στρατηγικού σχεδιασμού στο πλαίσιο του οποίου εντάσσεται και η επιμήκυνση, έτσι όπως είχε συμφωνηθεί στην στρατηγική συνεργασία των τριών κομμάτων» είπε ο κ. Κουβέλης.

Όπως διεφάνη από τις δηλώσεις του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη οι διαβουλεύσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και είναι χαρακτηριστικό πως τόνισε πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Επεσήμανε δε ότι δεν μίλησαν για μέτρα, αλλά υπήρξε συμφωνία για το στρατηγικό σχέδιο για να βγει η χώρα από την κρίση οριστικά.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου και ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε προς τους δημοσιογράφους ότι κακώς μιλάτε για μέτρα, σημειώνοντας πως οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί συζήτησαν για το σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση και σε αυτό υπάρχει συμφωνία.

Για το πακέτο των μέτρων των 11,5 δισεκατομμυρίων, ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο για μία εκ των τριών παραμέτρων.

«Εχουμε πολύ δρόμο ακόμη», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δημοσιογράφους υπηρεσιακός παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις