Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ευ. Βενιζέλος: Θα κάνουμε ό,τι πρέπει

Ευ. Βενιζέλος: Θα κάνουμε ό,τι πρέπει

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδωσε βάθος τετραετίας στην αναδιαπραγμάτευση

H  χώρα είναι αποφασισμένη να κάνει όσα πρέπει και σε επίπεδο δημοσιονομικής προσαρμογής και σε επίπεδο μεταρρυθμιστικών αλλαγών, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος, στην εισαγωγική του τοποθέτηση στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κινήματος. Και συμπλήρωσε πως είναι προφανές ότι χρειάζεται ένα επικαιροποιημένο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δημοσιονομικής στρατηγικής έως το 2017, ώστε να κλείσει ομαλά ο προϋπολογισμός του 2012 και να σχεδιαστεί ο προϋπολογισμός του 2013.

Ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε ότι η Ελλάδα δεν λειτουργεί με όρους εκβιασμού σε σχέση με τους εταίρους, αλλά ούτε και εκβιάζεται και πως, αντίθετα, συζητά και ζητά να τηρηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες σε σχέση με την αξιολόγηση και την αναθεώρηση του προγράμματος.

Ο κ. Βενιζέλος δεν παρέλειψε να ασκήσει δριμεία κριτική προς την αντιπολίτευση, λέγοντας ότι προσδοκά το αδιέξοδο, επενδύει σε αυτό και προσπαθεί να το προκαλέσει. Την κατηγόρησε ακόμη ότι «λειτουργεί μυωπικά και ανεύθυνα» και ότι «επενδύει στη βλάβη της χώρας».

Τόνισε παράλληλα ότι το ΠΑΣΟΚ στηρίζει την κυβέρνηση και ότι «ούτε μπορεί και ούτε θέλει να υποκαταστήσει τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς». Σημείωσε τέλος ότι η παράταξη περιμένει να δει αποτελέσματα και «λειτουργεί προτρεπτικά, υποστηρικτικά και ελεγκτικά».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις