Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στην Πάτρα οι ομογενείς που ξεκίνησαν με τα ποδήλατα από τη Στουτγκάρδη στέλνοντας μήνυμα στήριξης στους Έλληνες - Video

Στην Πάτρα οι ομογενείς που ξεκίνησαν με...

Τελικός προορισμός τους η Αθήνα

Στην Πάτρα βρέθηκαν την Κυριακή και τη Δευτέρα οι ομογενείς που ξεκίνησαν από τη Στουτγκάρδη μια μεγάλη ποδηλατάδα, που στόχο έχει να δώσει κουράγιο στους Έλληνες που ζουν δύσκολες στιγμές, αλλά και να  δώσουν ένα σήμα φιλίας και αλληλεγγύης μεταξύ των Ελλήνων και των Γερμανών.

Στις 5.30 το απόγευμα της Κυριακής οι ομογενείς που γεννήθηκαν στη Γερμανία, Βασίλης Κιρτζάκης και Νίκος Ράδης, έφτασαν στο Αντίριο και μέσω της Γέφυρας ήρθαν στην Πάτρα. Το βράδυ της Κυριακής ο Ελληνογερμανικός Σύνδεσμος Πάτρας παρέθεσε δείονο προς τιμήν τους σε εστιατόριο στην παραλία Βραχναιίκων , ενώ το πρωί της Δευτέρας πριν αναχωρήοουν για Κόριθμο επισκέφθηκαν την επιχείρηση Μανιατόπουλος στον .Αγ. Βασίλειο που είναι ένας από τους χορηγούς τους.

Ο Βασίλης και ο Νίκος ξεκίνησαν στις 7 Ιουλίου από τη Στουτγάρδη της Γερμανίας, ανέβηκαν τις Αυστριακές Άλπεις και πέρασαν μέσω Ιταλίας στη χώρα του τελικού τους προορισμού, την αγαπημένη τους Ελλάδα.  Δείτε το βίντεο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις