Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ανεγκέφαλοι σπάσανε για τρίτη φορά τα κολωνάκια στην πεζοδρομημένη Ποσειδώνος στο Ρίο- Κίνδυνος για πεζούς και παιδιά

Πάτρα: Ανεγκέφαλοι σπάσανε για τρίτη φορ...

Σιγαλός: "Κάποιοι παίζουν με τη ζωή των πολιτών που βγαίνουν στον πεζόδρομο. Όποιος συλληφθεί θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου"

Για τρίτη συνεχόμενη φορά  άγνωστοι ξήλωσαν και κατέστρεψαν τις μπάρες που προσδιόριζαν τα όρια του πεζόδρομου στην οδό Ποσειδώνος στην πολυσύχναστη, τώρα το καλοκαίρι, παραλιακή ζώνη του Ρίου. Ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος του Δήμου Πάτρας  κ. Λέγκας ενημερώθηκε σήμερα το απόγευμα ότι για άλλη μια φορά τα κολωνάκια έχουν καταστραφεί με κίνδυνο για τη ζωή των πεζών  αλλά και  των παιδιών που παίζουν στο σημείο, καθώς περνούν στο πεζοδρομημένο κομμάτι αυτοκίνητα.

Ο κ. Λέγκας έσπευσε στο σημείο και διαπίστωσε ότι τα κολωνάκια είχαν κάνει ξανά  φτερά.

"Αυτοκίνητα περνούν μέσα απο τον κόσμο, δίπλα απο τους πεζούς που έχουν αποδεχθεί το μέτρο, αλλά δεν γίνονται σεβαστοί απο κάποιους που έχουν συμφέροντα και τα βάζουν πάνω απ΄όλα" λέει ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σιγαλός.  "Κάποιοι παίζουν με τη ζωή των κατοίκων και των μικρών παιδιών που βγαίνουν στον  πεζόδρομο. Δεν θα το ανεχτούμε αυτό. Όποιος συλληφθεί θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου".

Η Νομική Υπηρεσία του Δήμου Πατρέων, με εντολή της Δημοτικής Αρχής έχει προχωρήσει σε μήνυση κατά αγνώστων, για καταστροφή και κλοπή δημόσιας περιουσίας.

Ο Δήμος θα τοποθετήσει εκ νέου κολωνάκια το Σαββατοκύριακο στην Ποσειδώνος και προειδοποιεί ότι δεν θα γίνει ανεκτή η αυθαιρεσία  ορισμένων επαγγελματιών που θετουν σε κίνδυνο τη ζωή των πολιτών.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις