Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αθηνά Τραχήλη: Πρώτη συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμο Χαρακόπουλο

Αθηνά Τραχήλη: Πρώτη συνάντηση με τον αν...

Την περασμένη Τρίτη στην Αθήνα

Συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάξιμο Χαρακόπουλο είχε την Τρίτη στην Αθήνα η Αθηνά Τραχήλη, υποψήφια βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στο νομό Αχαΐας στις τελευταίες εκλογές και Πρόεδρος του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου.

Η συνάντηση έγινε στο περιθώριο της πρώτης επαφής που είχε ο νέος αναπληρωτής Υπουργός με την Διοικούσα Επιτροπή του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου όπου και συζητήθηκε μια σειρά κρίσιμων για τον κλάδο ζητημάτων όπως η στελέχωση και η πιο εύρυθμη λειτουργία των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών σ’ όλη την χώρα, ο προγραμματισμός για την κατασκευή Σφαγείων αλλά και τον μείζον ζήτημα των αδέσποτων ζώων.

Ο κ. Χαρακόπουλος κατά την συνάντηση που είχε με την κυρία Τραχήλη επεσήμανε ότι η νέα κυβέρνηση, παρά το δυσμενές περιβάλλον, είναι αποφασισμένη να στηρίξει την ελληνική κτηνοτροφία ως πυλώνα οικονομικής ανάκαμψης της εθνικής οικονομίας αλλά και ως σημαντική διέξοδο στην αντιμετώπιση της ανεργίας. Πρόσθεσε ότι οι πόρτες του Υπουργείου θα είναι πάντα ανοικτές για το σύνολο των εμπλεκομένων στην κτηνοτροφική παραγωγή φορέων και σημείωσε ότι ο ίδιος προσβλέπει στη βοήθεια και στις χρήσιμες παρατηρήσεις και προτάσεις των κτηνιάτρων.

«Είχα την ευκαιρία μιας πρώτης συνάντησης με τον κ. Χαρακόπουλο», δήλωσε η Αθηνά Τραχήλη, υπογραμμίζοντας ότι «η καλή συνεργασία με το Υπουργείο και η άμεση προώθηση ζητημάτων που σήμερα αποτελούν τροχοπέδη για τον κτηνιατρικό κλάδο θα δημιουργήσουν νέες συνθήκες αλλά και νέες ευκαιρίες. Ευκαιρίες που έχει άμεση ανάγκη η χώρα μας ώστε να βρεθεί πιο κοντά στον στόχο της παραγωγικής αναδιάρθρωσης και της αξιοποίησης των πολλών πλεονεκτημάτων που διατηρεί στον πρωτογενή τομέα».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις