Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανοιχτή κανονικά η εθνική οδός Πατρών Κορίνθου στο ύψος του Ρίου

Ανοιχτή κανονικά η εθνική οδός Πατρών Κο...

Η διέλευση των οχημάτων συνεχίζεται χωρίς πρόβλημα παρά τον καπνό και την αναστάτωση από τη μεγάλη πυρκαγιά σε Πλατάνι και Καστρίτσι

Ανοιχτή είναι η εθνική οδός Πατρών Κορίνθου και η κυκλοφορία των οχημάτων συνεχίζεται κανονικά. Αυτή είναι η επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία μιας και νωρίτερα υπήρχαν πληροφορίες ότι η μεγάλη πυρκαγιά στο Καστρίτσι και το Πλατάνι είχε κατέβει και στο Ρίο και ότι λόγω του καπνού είχε διακοπεί η κυκλοφορία και διέλευση των οχημάτων.

Πάντως νωρίτερα σήμερα η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική γινόταν για κάποια στιγμή με πρόβλημα και σύμφωνα με πληροφορίες και μαρτυρίες, εκδρομικά πούλμαν και οχήματα να είχαν σχηματίσει για λίγη ώρα ουρά κατά μήκος της εθνικής στο ύψος μετά το Ρίο.

Στο μεταξύ μέσα στην πόλη της Πάτρας είναι έντονη η οσμή του καπνού ενώ νωρίτερα με τον αέρα είχε φτάσει πάνω από την πόλη και έπεφτε αραιαή στάχτη. Επίσης το σύννεφο από τους καπνούς είχε από νωρίς σήμερα σκιάσει τον ουρανό και τον ήλιο πάνω από την πόλη της Πάτρας δημιουργώντας σε συνδυασμό με τη ζέστη, μία αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις