Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Aγρίνιο: Στο νοσοκομείο τραυματίας από τα άγρια επεισόδια μεταξύ αναρχικών και Χρυσής Αυγής - Φωτο

Aγρίνιο: Στο νοσοκομείο τραυματίας από τ...

Έκαναν επίθεση σε καφενείο με κράνη και πέτρες

Ένα άτομο τραυματισμένο στο μάτι από πέτρα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αγρινίου σύμφωνα με πληροφορίες , μετά την επίθεση κρανοφόρων στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής σε καφενείο στην οδό Eθνικής Eνότητας

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του agriniopress,  δεκάδες άτομα φορώντας κράνη και έχοντας καδρόνια και πέτρες έκαναν επίθεση σε καφενείο, όπου εκείνη την ώρα πραγματοποιούνταν εκδήλωση της Χρυσής Αυγής παρουσία και του βουλευτή του κόμματος Κώστα Μπαρμπαρούση.

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής μόλις δέχτηκαν την επίθεση βγήκαν στον δρόμο προστατευόμενοι από τραπέζια, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας άγριος πετροπόλεμος. Έτσι υπέστησαν ζημίες όλα σχεδόν τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στον συγκεκριμένο δρόμο και τα περισσότερα ανήκουν σε κατοίκους της περιοχής.

Η ομάδα των κρανοφόρων απομακρύνθηκε από αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο, οι οποίες χρησιμοποίησαν και χημικά. Στο δρόμο που έγινε η συμπλοκή παραμένουν μέλη της Χρυσής Aυγής που φωνάζουν συνθήματα , ενώ όλοι οι κάτοικοι της περιοχής έχουν βγει στο δρόμο  έκπληκτοι και φοβισμένοι από τα όσα έζησαν.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις