Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Το Παραμύθι" αποχαιρέτησε τη σχολική χρονιά με καλοκαιρινές παραστάσεις

Πάτρα: "Το Παραμύθι" αποχαιρέτ...

Δειτε Φωτο

 

«Το Παραμύθι» αποχαιρέτησε τη φετινή σχολική χρονιά με τρεις καλοκαιρινές παραστάσεις.

Τα παιδιά δούλεψαν πάνω σε σχέδια εργασίας σχετικά με την τέχνη, την ιστορική διαδρομή της Ελλάδας και την ανάγκη για την προστασία του περιβάλλοντος.

Μια ξεχωριστή παράσταση ετοίμασαν τα παιδιά του Νηπιαγωγείου την Κυριακή 24/6/2012 στο θεατράκι του κήπου μας.

Μικροί και μεγάλοι που παρακολούθησαν την παράσταση ταξίδεψαν με οδηγό τα παιδία στο απέραντο γαλάζιο του Ο. Ελύτη, τραγουδήσαμε τους καημούς του Έλληνα με τους στίχους του Ν. Γκάτσου και χορέψαμε στο ρυθμό του ζεϊμπέκικου με τους ναύτες του Γ. Τσαρούχη.

Η παράσταση είναι το αποτέλεσμα εκπαιδευτικού προγράμματος που υλοποιήθηκε φέτος στο νηπιαγωγείο με τίτλο:

«Μαγικές διαδρομές της τέχνης»

Την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012 τα παιδία του προνήπιου με πολύ μεράκι και ιδιαίτερη υπερηφάνεια έστησαν μια ξεχωριστή παράσταση η οποία οδήγησε τους θεατές σε ένα ταξίδι στο χρόνο και στην ιστορία της Ελλάδας.

Εικόνες από την Ελλάδα του Οδυσσέα και του Μ. Αλέξανδρου ως την πλακόστρωτη Αθήνα της δεκαετίας του ’50 και Κρήτη του θρυλικού Αλ. Ζορμπά.

«Αχ Ελλάδα σ’ αγαπώ» ο τίτλος της παράστασης με την οποία τα παιδία του προνήπιου γιόρτασαν τη λήξη της σχολικής χρονιάς.

Την Τετάρτη 27/6/2012, τα παιδάκια των προ-προνηπίων  αποχαιρέτησαν την σχολική χρονιά με μια χαριτωμένη παράσταση με τίτλο: «Όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά... στον πλανήτη μας ξανά».

Ο Πέτρος ο πελεκάνος, τα μικρά πελεκανάκια, τα λιοντάρια, τα δελφίνια της θάλασσας, τα λουλούδια και τα παιδία απαίτησαν από τους μεγάλους ένα καθαρότερο περιβάλλον και πέρασαν το μήνυμα της ανακύκλωσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις