Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Παπανδρέου που δεν πάτησε το πόδι του στην Αχαϊα όπου πολιτεύεται και ο μυστικός δείπνος Ραγκούση στην Πάτρα

Ο Παπανδρέου που δεν πάτησε το πόδι του ...

Το καυστικό σχόλιο του Γιώργου Παπαχρήστου στα σημερινά "ΝΕΑ"

Σφοδρά πυρά δέχεται ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου από στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα για τους χειρισμούς του στο θέμα των εκλογών. Το σημερινό "Στίγμα" του Γιώργου Παπαχρήστου στα "Νέα" είναι χαρακτηριστικό:

"Διακόσια και κάτι χιλιόμετρα είναι η απόσταση της Πάτρας από την Αθήνα, αλλά ο μοναδικός υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ ο οποίος εξελέγη στις 6 Μαϊου απέφυγε να τα διανύσει. Αντίθετα πήγε Λονδίνο Νέα Υόρκη βρήκε χρόνο να δώσει συνεντεύξεις σε διάφορα ξένα μέσα ενημέρωσης, έκανε παρεμβάσεις συναντήσεις, αλλά τη... χαρά της διαδρομής, με την ταυτότητα στο στόμα, ειδικά στο κομμάτι Αίγιο -Πάτρα, τη στερήθηκε.

"Εμείς υποψήφιο ακούμε και υποψήφιο δε βλέπουμε" φωνάζουν στα καφενεία της Πάτρας οι πασόκοι, πλην όμως ο Γιώργος Παπανδρέου-περί αυτού πρόκειται-άφαντος

Κυριαρχεί όμως το πνεύμα του. Τόσο που ύστερα από μία σύντομη επίσκεψη εκεί ο Πέτρος Ευθυμίου, ορισθείς ως υπεύθυνος από το κόμμα για τον νομό, αισθάνθηκε την ανάγκη να συναντηθεί άμεσα με την "άνθρωπο του (πρώην) προέδρου" Ρεγγίνα Βάρτζελη.

Τι της είπε; Α' τίποτε το σοβαρό: Την προειδοποίησε οτι "αν δεν κοιτάξει ο Γιώργος να μαζέψει τους δικούς του, κινδυνεύει να μην εκλεγεί ούτε βουλευτής".

Σε άλλο σημείο ο Γιώργος Παπαχρήστου αναφέρει σχετικά με τον Ραγκούση και το μυστικό δείπνο του με στελέχη  στην Αχαϊα:

Ο Ραγκούσης  έχει εξαφανιστεί απο τη Β΄αθήνας όπου δεν εξελέγη  και περιοδεύει στην επαρχία όπως προσφάτως στην Αχαϊα όπου διοργανώνει γεύματα (αρχιτρίκλυνος- στο τραπέζι ο Μιχάλης Κίτρου), με πρώτο πιάτο "τι κάνουμε μετά τις εκλογές και πως θα φάμε το Βενιζέλο".

Το μεγάλο λάθος του Βενιζέλου είναι που δνε καθάρισε τους κηπουρούς" αναφέρει ο Παπαχρήστου.


 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις