Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Καταφθάνει ο Γιάννης Πλούταρχος στα καλοκαιρινά «Αστέρια» της Πάτρας

Καταφθάνει ο Γιάννης Πλούταρχος στα καλο...

Ο αγαπημένος λαικός τραγουδιστής θα εμφανιστεί το επόμενο Σάββατο 23 Ιουνίου

Ιδιαίτερα αγαπημένους και δημοφιλείς τραγουδιστές υπόσχονται ότι θα φέρουν τα καλοκαιρινά «Αστέρια» στο Δρέπανο τη φετινή θερινή περίοδο. Ήδη για αυτό το Σάββατο 16 Ιουνίου με αφορμή την έναρξη της καλοκαιρινής σαιζόν του κέντρου, έρχεται στα «Αστέρια» όπως έχουμε ήδη γράψει για μία και μοναδική εμφάνιση ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος με την ορχήστρα του. Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ καθώς το επόμενο Σάββατο 23 Ιουνίου θα έρθει στην Πάτρα και στα «Αστέρια» ο Γιάννης  Πλούταρχος.

Ο αγαπημένος  καλλιτέχνης του κοινού Γιάννης Πλούταρχος που πρωτοκαθιερώθηκε εδώ και δώδεκα χρόνια με την επιτυχία «Φυσάει πολύ από το σπασμένο σου το τζάμι»,  θα έρθει στην Πάτρα για μία ξεχωριστή live εμφάνιση πλαισιωμένος από την ορχήστρα του. Στην live αυτή εμφάνιση του θα ερμηνεύσει τόσο παλιότερες επιτυχίες του όσο και κομμάτια από την τελευταία ιδιαίτερα επιτυχημένη δισκογραφική του δουλειά με γενικό τίτλο «Η δύναμη του έρωτα» που κυκλοφορεί από τα τέλη του 2011 από τη δικσογραφική εταιρεία  Heaven Music.

Το cd αυτό περιέχει δώδεκα ολοκαίνουργια τραγούδια, δώδεκα μοναδικές ερμηνείες από το Γιάννη Πλούταρχο. Από το δίσκο ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν από τον κόσμο τα κομμάτια «Σε θέλω»  σε μουσική Αλέξη Σέρκου και στίχους του Πατρινού Βασίλη Γιαννόπουλου, «Δεν τηλεφώνησες» σε μουσική και στίχους του Αλέξη Σέρκου και το «Δεν θέλω άλλο» σε μουσική του Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους Θάνου Παπανικολάου. Τα συγκεκριμένα κομμάτια παίζονται συνεχώς στα ραδιόφωνα όλης της χώρας και έχουν αναρριχηθεί σε υψηλές θέσεις στα εγχώρια τσαρτς.

Να σημειωθεί ότι μεταξύ των συντελεστών του δίσκου του Γιάννη Πλούταρχου είναι κι ένας ακόμη Πατρινός δημιουργός, ο συνθέτης Χριστόφορος Γερμενής που είναι αδελφός της δημοσιογράφου Φόνης Γερμενή. Στο δίσκο του Γ. Πλούταρχου «Η δύναμη του έρωτα» έχουν βάλει τη μουσική σφραγίδα τους και οι  Στέφανος Κόκκαλης, Νίκος Παπαδόπουλος, ο τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης και ο τραγουδιστής και δάσκαλος της φωνητικής Άκης Δείξιμος ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δύο συνθέσεις υπογράφει ο ίδιος ο Γιάννης Πλούταρχος.

Τους στίχους τους εμπιστεύτηκαν εκτός από τον Βασίλη Γιαννόπουλο, ο Ισαάκ Σούσσης, ο Αλέξης Σέρκος, η Ρεββέκα Ρούσση, ο Θάνος Παπανικολάου, ο Άκης Μουρατίδης, η Ναταλί και ο Ανδρέας Κάκονας.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight