Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αβραμόπουλος από Πάτρα: "H Ν.Δ. είναι η μόνη που εγγυάται έξοδο απο την κρίση" - Επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ - Φωτό & Βίντεο

Αβραμόπουλος από Πάτρα: "H Ν.Δ. είν...

Αναφορά στα σοβαρά προβλήματα της λαθρομετανάστευσης και της ανεργίας που ταλανίζουν το νομό

Την ανάγκη διατήρησης της εθνικής ενότητας αλλά καί τη βεβαιότητά του ότι η ΝΔ θα βγάλει τη χώρα από την κρίση ευπογράμμισε ο Αντιπρόεδρος του κόμματος Δημήτρη; Αβραμόπουλος, ο οποίος μίλησςε χθες σε φίλους και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, στον ημιόροφο του ξενοδοχείου "Αστήρ" στην Πάτρα.

Ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε ότι η Ν.Δ. είναι η μόνη που εγγυάται έξοδο απο την κρίση και ασφάλεια την επόμενη μέρα των εκλογών και ότι όσοι επαγγέλλονται παραδείσους λένε απροκάλυπτα ψέματα ενώ επεσήμανε ότι τα διχαστικά συνθήματα αυτή τη χρονική στιγμή είναι επιζήμια για τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Ανέφερε ότι η επόμενη μέρα των εκλογών θα είναι δύσκολη ωστόσο όπως είπε η ΝΔ είναι έτοιμη και ισχυρή να ανοίξει τον Ευρωοπαϊκό δρόμο για τη χώρα μας, ενώ τόνισε ότι θα είναι αναγκαία η ενότητα και η αλληλεγγύη.

Εκτίμησε δε ότι ο λαός θα δώσει στο κόμμα της ΝΔ ισχυρή εντολή.

Τόνισε επίσης ότι κάθε φορά που έρχεται στην Πάτρα τη νιώθει οικεία καθώς κατάγεται απο τη γειτονική Ηλεία ενώ για τα προβλήματα της περιοχής είπε ότι είναι πολλά και παρά το γεγονός ότι η κοινωνία αγωνίζεται δεν έχει καταφέρει να ελπίζει.

Σε ό,τι αφορά το μεταναστευτικό, ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε ότι οι πολίτες της Πάτρας βιώνουν την κυβερνητική ασάφεια και τον κίνδυνο που προκύπτει από αυτήν και είπε ότι η Ν.Δ. δεν θα αφήσει την κοινωνία απροστάτευτη. "Η Ν.Δ. στέλνει μήνυμα εθνικής ασφάλειας" τόνισε.

Ο κ. Αβραμόπουλος έκανε δριμεία κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας το πρόγραμμά του νεφελώδες και σε σύγχυση.

"Θέλουν να έρθουν στην εξουσία, αλλά δεν μπορούν να κυβερνήσουν γιατί απλά φοβούνται να κυβερνήσουν" είπε. "Την επόμενη μέρα θα κριθούν και οι νοοτροπίες και οι άνθρωποι. θα αποκαλυφθούν και η αδιαλλαξία και οι αφορισμοί".

Κια συνέχισε: Ο πρόεδρος της Ν.Δ. παρουσίασε ένα πλήρες και αξιόπιστο πρόγραμμα. Δεν ακολουθήσαμε τον εύκολο δρόμο της παροχολογίας. Αναλαμβάνουμε και το μέρισμα της ευθύνης που μας αναλογεί"

Πριν την ομιλία του ο κ. Αβραμόπουλος στο ισόγειο του ξενοδοχείου συναντήθηκε με υποψηφίους, πολιτευτές και στελέχη της Ν.Δ., όπου και ενημερώθηκε για το προεκλογικό κλίμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις