Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λήστεψαν και κακοποίησαν 69χρονη και 74χρονο

Λήστεψαν και κακοποίησαν 69χρονη και 74χρονο

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια αδίστακτων ληστών

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια αδίστακτων ληστών έπεσαν μία 69χρονη στην Παιανία και ένας 74χρονος στο Κρίκελο Λαμίας.Οι δράστες τους κακοποίησαν άγρια και τους λήστεψαν, ενώ ο 74χρονος υπέστη εσωτερική αιμορραγία από τα κτυπήματα που δέχτηκε και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Στη γυναίκα οι ληστές έδωσαν ηρεμιστικά τύπου λεξοτανίλ, προκειμένου να κάνουν ...άνετα τη ληστεία.

Η ληστεία σε βάρος της 69χρονη διαπράχθηκε στις πέντε σήμερα τα ξημερώματα και όπως κατέθεσε στην αστυνομία, ένας από τους δράστες ήταν οπλισμένος με όπλο τύπου καλάσνικοφ και οι άλλοι δύο με πιστόλια.

Στο σπίτι οι ληστές εισέβαλαν, χωρίς κουκούλες, αφού έσπασαν το τζάμι του φεγγίτη της πίσω πόρτας και τους σύρτες.

Ακινητοποίησαν με την απειλή των όπλων τους τη γυναίκα και άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι για χρήματα και κοσμήματα.

Όπως είπε το θύμα οι δράστες μιλούσαν αλβανικά και τους παρακάλεσε στη γλώσσα τους να την αφήσουν γιατί είχε υποβληθεί πρόσφατα σε εγχείρηση στη μέση της.

Ο ένας από τους ληστές της έδωσε ένα λεξοτανίλ και στη συνέχεια , αφού άρπαξαν περίπου 1.000 ευρώ, χρυσές λίρες, κοσμήματα και το αυτοκίνητο της, διέφυγαν.

Στο Κρίκελο Λαμίας 74χρονος κακοποιήθηκε από ληστές τα ξημερώματα της Κυριακής, οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι στο οποίο διαμένει μόνος και τον λήστεψαν.

Οι δράστες τον χτύπησαν άσχημα, με συνέπεια να του προκαλέσουν τραύματα στα πλευρά και να υποστεί εσωτερική αιμορραγία. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας, όπου υποβλήθηκε αμέσως σε χειρουργική επέμβαση.

Τον 74χρονο βρήκε ο αδελφός του, ο οποίος διαμένει δίπλα του. Όπως είπε, άκουσε βογγητά και όταν πήγε προς το δωμάτιο που μένει ο αδελφός του, τον βρήκε μέσα στα αίματα, πεσμένο μπρούμυτα, δεμένο χειροπόδαρα και φιμωμένο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις