Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο Νοσοκομείο λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας η σύζυγος του Άκη

Στο Νοσοκομείο λόγω ακατάσχετης αιμορραγ...

Η Βίκυ Σταμάτη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Φρουρούμενη συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο η κυρία Βίκυ Σταμάτη. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σταθερή ωστόσο υποβάλλεται καθημερινά σε εξετάσεις για να διαπιστώσουν οι γιατροί τι ακριβώς προκάλεσε την ακατάσχετη αιμορραγία που στάθηκε αιτία για να μεταφερθεί εσπευσμένα από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται στο νοσοκομείο της Ελευσίνας το απόγευμα της Κυριακής.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου νοσηλεύεται στην Παθολογική κλινική, στον 4ο όροφο του Θριάσιου νοσοκομείου ενώ συνεχίζει να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Από την Κυριακή την επισκέφθηκε μόνο ο αδελφός της ο οποίος έμεινε για λίγα λεπτά μαζί της.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr ο Διοικητής του νοσοκομείου Άγγελος Λιόσης «η κυρία Σταμάτη θα παραμείνει στο νοσοκομείο και τις επόμενες ημέρες καθώς συνεχίζεται ο έλεγχος ώστε να καταλήξουν οι γιατροί στην αιτία που προκάλεσε την αιμορραγία. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για γυναικολογικής φύσεως πρόβλημα και σίγουρα η κατάστασή της έχει επιβαρυνθεί από την έλλειψη τροφής».

Λίγο πριν τη διακομιδή της στο νοσοκομείο πάντως, η κυρία Σταμάτη κοινοποίησε μέσω του συνηγόρου της στα Μέσα Ενημέρωσης επιστολή στην οποία χαρακτηρίζει άδικη την προφυλάκισή της και υποστηρίζει ότι κατασκευάστηκε η δημόσια εικόνα της ώστε να ανταποκρίνεται σε μια τραγική ηρωίδα κοινωνικοπολιτικής σαπουνόπερας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις