Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρ...

Χρήστος Σκούρτης: «Καλή δύναμη και επιτυχία στους υποψήφιους, μαθήτριες και μαθητές»

Ευρεία σύσκεψη, υπό την προεδρία το Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας, Χρήστου Σκούρτη, πραγματοποιήθηκε στη Περιφερειακή Ενότητα, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων και υπηρεσιών, με θέμα τη διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών για τη διεξαγωγή των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Στη σύσκεψη συμμετείχε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ι.Ν., Τ. Γαβαλάς, η διευθύντρια της Β/θμιας Εκπαίδευσης, Σωτηρία Τρύφωνα, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Π.Ι.Ν, Τ. Μωραίτης, και εκπρόσωποι της Αστυνομίας, του Λιμεναρχείου, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Γενικού Νοσοκομείου, του ΟΤΕ, της ΔΕΗ και των ΕΛΤΑ.

Οι εξετάσεις για τους υποψηφίους των ημερησίων και εσπερινών Γενικών Λυκείων ξεκινούν στις 21 Μαΐου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 5 Ιουνίου, ενώ οι εξετάσεις για τους υποψηφίους των ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ ξεκινούν στις 22 Μαίου και θα ολοκληρωθούν στις 11 Ιουνίου.  Ήδη από χθες ξεκίνησε η διαδικασία για τη συμπλήρωση των μηχανογραφικών δελτίων.

Δήλωση Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας

Αμέσως μετά τη σύσκεψη ο Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας, Χρήστος Σκούρτης, δήλωσε:

«Κατ’ αρχήν θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία, σε όλους τους μαθητές και στους γονείς τους, γι’ αυτή τη δύσκολη και καθοριστική διαδικασία που έχουν μπροστά τους.

Αναγνωρίζω ότι είναι πολύ δύσκολες οι εποχές που περνάμε όλοι μας, ως χώρα και ως κοινωνία, αλλά αυτό το χρονικό διάστημα θα πρέπει οι υποψήφιοι να αυτοσυγκεντρωθούν στην προσπάθειά τους και να επικεντρωθούν στο στόχο που έχουν θέσει.

Από την πλευρά μας, τους διαβεβαιώνω ότι έχουμε κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να εξελιχθεί η διαδικασία ομαλά και χωρίς προβλήματα.

Σήμερα, βρεθήκαμε όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και υπηρεσίες εδώ και συζητήσαμε τις τελευταίες λεπτομέρειες, σχετικά με τη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων.

Είμαι σίγουρος ότι όλα θα εξελιχθούν ομαλά χωρίς προβλήματα και απρόοπτα, εμείς όμως σε κάθε περίπτωση θα είμαστε πανέτοιμοι για να τα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά, αφού έχει γίνει πολύ καλή οργάνωση και άψογος συντονισμός όλων των αρμοδίων υπηρεσιών.

Εύχομαι και πάλι καλή δύναμη και καλή επιτυχία».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις