Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

/

Ημερήσια πρόγνωση Αριθμολογίας για σήμερα, 18 Μαΐου

Ημερήσια πρόγνωση Αριθμολογίας για σήμερ...

Από την Ηρώ Ρεντζή

Μία καλή ημέρα για να ξεκινήσετε δραστηριότητες που θα έχουν βάθος χρόνου στην ολοκλήρωσή τους, να γίνετε πιο δημιουργικοί. Αν συμφωνεί ο μήνας και ακόμη περισσότερο το έτος για μία νέα σημαντική εργασία, η ημέρα αυτή φέρνει ένα καλό στήριγμα. Θα έχετε θάρρος, θα είστε δυναμικοί και θα προβάλλετε τον εαυτό σας πιο εύκολα. Ανάλογα με το τι συμβουλεύει το έτος καταρχήν, θα πρέπει να δώσετε έμφαση με το να ξεκινήσετε τη μέρα.

Αν για παράδειγμα συμβουλεύει να κάνετε ένα βήμα στην καριέρα σας, τότε μία  ημέρα σαν τη σημερινή θα πρέπει να κάνετε αιτήσεις, να ζητήσετε μία θέση, να δώσετε βιογραφικό. Αν συμβουλεύει για σπουδές, θα είναι καλή να γραφτείτε σε μία σχολή ή να ξεκινήσετε μαθήματα. Μία τέτοια ημέρα έχετε την δυνατότητα να ζητήσετε κάτι που δεν τολμάτε εύκολα τον υπόλοιπο καιρό. Μπορείτε να αποδείξετε τις γνώσεις, τα ταλέντα σας, το έργο σας στους άλλους, γιατί θα έχετε αυτοπεποίθηση άρα μεγαλύτερη πειθώ. Ειδικά αν το επάγγελμά σας, αφορά το κοινό και πολύ κόσμο, θα είναι εύκολο να σας προσέξουν.

Συμβουλές: Προσοχή στον θυμό και την ένταση. Γίνεστε λίγο ευέξαπτοι και δεν μπορείτε τέτοια μέρα εμπόδια και καθυστερήσεις. Με ηρεμία, ψυχραιμία και λογική θα προχωρήσετε σωστά στα σχέδιά μας. Αν βιαστείτε και φανείτε απερίσκεπτοι θα έχετε δυσάρεστα αποτελέσματα. Αρχίστε πράγματα, εστιάστε στον εαυτό σας.

______________________________________________

Ένα δώρο από την Αριθμολογία για όσους έχουν γενέθλια σήμερα 18 Μαΐου. Τα χαρακτηριστικά που σας προσδίδει ο Γενέθλιος Αριθμός σας, και τι σας επιφυλάσσει η χρονιά και ο μήνας που διανύετε.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 18. (Χαρακτηριστικά που φαίνονται από τα 28 χρόνια περίπου έως τα 55).
Μπορείς να συνεργαστείς καλά με τους άλλους, αλλά πρέπει να διατηρείς την ανεξαρτησία σου.
Είσαι ανοιχτόμυαλος, ανεκτικός, και γενναιόδωρος.
Σε χαρακτηρίζει η δημιουργικότητα, η φαντασία, ο ιδεαλισμός και αποτελείς πηγή έμπνευσης για τους άλλους.
Έχεις εξαιρετικές προοπτικές επιτευγμάτων και οικονομικής επιτυχίας.
Είσαι γεννημένος ηγέτης και προσελκύεις χρήματα από τη δουλειά σου, που συχνά έχει σχέση με την προσφορά υπηρεσιών.
Είσαι ανοιχτόμυαλος, ανεκτικός, γενναιόδωρος, ευαίσθητος, δημιουργικός, και έχεις μία μοναδική προσέγγιση ή λύση στα προβλήματα.
Με τον ανθρωπιστικό και φιλάνθρωπο χαρακτήρα σου, έχεις έντονη την επιθυμία να βελτιώσεις τον κόσμο. 

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ (Πώς θα είναι το 2012 για όσους έχουν γενέθλια στις 18 Μαΐου)
Είναι το έτος που θα κάνεις ένα νέο και πολύ δημιουργικό ξεκίνημα στη ζωή σου. 
Θα γυρίσεις μία νέα και πολύ πιο ελπιδοφόρα σελίδα και θα πραγματοποιήσεις ένα νέο εγχείρημα που θα είναι καθοριστικό για το μέλλον σου.
Ο ετήσιος προσωπικός αριθμός υποδηλώνει πως κάθε νέα ενέργεια που θα κάνεις πράξη, θα έχει επιτυχία. 
Τη νέα χρονιά λοιπόν θα διεκδικήσεις την ανεξαρτησία σου, θα έχεις σθένος και επιμονή και το σημαντικότερο από όλα είναι ότι θα πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και θα βρεις λύσεις για φλέγοντα ζητήματα της ζωής σου, τα οποία σε βασάνισαν το προηγούμενο έτος.
Μην σε τρομάξει το γεγονός ότι μπορεί να χρειαστεί να ξεκινήσεις και πάλι από το μηδέν μία προσωπική σου επιδίωξη, γιατί είναι βέβαιο ότι αυτή την χρονιά θα καταφέρεις να βάλεις γερά θεμέλια για να εξελίξεις οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό. 
Παράλληλα, θα εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στον εαυτό σου, θα κάνεις αλλαγές στην εμφάνισή σου αλλά θα πάρεις και σημαντικά μαθήματα που θα σε κάνουν να αλλάξεις, να μεταμορφωθείς και να βελτιωθείς ως προσωπικότητα.
Ετοιμάσου λοιπόν για μία χρονιά γεμάτη περιπέτεια, δράση και προκλήσεις που θα αποτελέσει αφετηρία για τους νέους ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά σου.  

Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ (Η ροή του μήνα Μαΐου, για όσους έχουν γενέθλια στις 18 Μαΐου)              
Θα έχεις μια αίσθηση καθήκοντος και ευθύνης. Φροντίδα για την οικογένεια, θα ασχολείσαι με οικογενειακά θέματα, ή επισκέψεις σε συγγενείς. Θα θέλεις να μείνεις στο σπίτι ή με την οικογένειά σου. Θα τριγυρίζεις στο σπίτι κάνοντας οικιακές δουλειές. Κατάλληλος μήνας να παντρευτείς ή να ξεκινήσεις τις διατυπώσεις, για ένα διαζύγιο.

Περίοδος τυχερή, για κάθε είδους σχέση.
Θα μπορέσουν να ανανεωθούν φιλίες που παραμελήθηκαν πολύν καιρό, να ενισχυθούν αξιόλογες γνωριμίες, για να γίνουν χρήσιμες συναντήσεις σε νέο περιβάλλον.
Καλλιέργησε τα προσωπικά σου ταλέντα: ζωγραφική, μουσική, κάθε τι που μπορεί να διεγείρει το νου σου.
Κάποια ελαφρότητα στη σκέψη μπορεί να σε κάνει να αναβάλεις ή να αποφύγεις ορισμένες υποχρεώσεις που, αντίθετα, πρέπει να αντιμετωπισθούν.
Εξάλλου απόφυγε στάσεις πολύ οπισθοδρομικές ή συντηρητικές, κι εκτίμησε τους νεωτερισμούς έστω κι αν είναι κάπως υπερβολικοί.

Ηρώ Ρεντζή
Τηλ.2610333044, κιν.6977237291
(Ραντεβού κατόπιν συνεννόησης)
email:[email protected] irorentzi.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αριθμολογία