Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

/

Ημερήσια πρόγνωση Αριθμολογίας για σήμερα, 12 Μαΐου

Ημερήσια πρόγνωση Αριθμολογίας για σήμερ...

Από την Ηρώ Ρεντζή

Μετά την αναταραχή την χθεσινή η μέρα ξαναφέρνει λίγο την τάξη. Είναι η καλύτερη στιγμή για να τελειώσετε, π.χ. μια δουλειά που έχει καθυστερήσει, έστω και με μια επιφόρτιση απ’ το βράδυ ως το πρωί. Η σωματική αντοχή βρίσκετε στο κορύφωμά της. Αν πρέπει να κάνετε μιαν επιθεώρηση ελέγχου στις δραστηριότητές σας, διαλέξτε την σημερινή ημέρα. Δε θα σας ξεφύγουν ούτε οι παραμικρότερες λεπτομέρειες της οργάνωσης, των σχεδίων των εκτελεστικών δραστηριοτήτων.

Είναι μια πολύ καλή μέρα και για εργασίες τακτοποιήσεις σε μικρή ή σε μεγάλη κλίμακα. Μπορείτε να αρχίσετε να βάζετε σε τάξη τα πράγματα στο σπίτι σας ή στη δουλειά σας. Αν πρέπει να κάνετε έναν απολογισμό των δραστηριοτήτων σας, αρχίστε τον χωρίς δισταγμό. Το ίδιο ισχύει για οποιαδήποτε δουλειά που απαιτεί κάποια προσοχή και συγκέντρωση θ’ αρχίσει κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Προσοχή στα έξοδα. Είναι προτιμότερο να κρατάτε στην τσέπη  όσο το δυνατόν τα χρήματά σας.

Συμβουλές: Η συμπεριφορά σας να μην είναι εκκεντρική και να μην ξεφεύγει από τη συνηθισμένη σας προσωπικότητα. Θα μπορούσαν να δημιουργηθούν δυσαρμονίες. Μην ξεκινάτε σχέδια που συνεπάγονται έξοδα ή επενδύσεις. Μην ανεχθείτε με κανέναν τρόπο την ακαταστασία και την αποδιοργάνωση. Οργανωθείτε, φροντίστε την υγεία σας.
_____________________________
Ένα δώρο από την Αριθμολογία για όσους έχουν γενέθλια σήμερα 12 Μαΐου. Τα χαρακτηριστικά που σας προσδίδει ο Γενέθλιος Αριθμός σας, και τι σας επιφυλάσσει η χρονιά και ο μήνας που διανύετε.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 12. (Χαρακτηριστικά που φαίνονται από τα 28 χρόνια περίπου έως τα 55) Είσαι φιλικός, γεμάτος ενθουσιασμό και επιδιώκεις την ατομικότητα. Σε χαρακτηρίζει δημιουργικότητα, είσαι ευσυγκίνητος, κοινωνικός, στοργικός.

Διακρίνεσαι για τη δημιουργικότητα, τον ενθουσιασμό, το χιούμορ και την ικανότητα να δίνεις χαρά στους άλλους.
Η ευθυμία και η φιλικότητά σου είναι "μεταδοτικές" και έχεις ευλογηθεί με μια παιδιάστικη χαρούμενη διάθεση.

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ (Πώς θα είναι το 2012 για όσους έχουν γενέθλια στις 12 Μαΐου)
Είναι η χρονιά που θα αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα όλους τους τομείς της ζωής σου.

Θα θελήσεις να βάλεις σε μία τάξη τόσο την δουλειά όσο και την προσωπική σου ζωή και θα διαπιστώσεις ότι πλέον δεν έχεις καμία απολύτως διάθεση για «παιχνιδάκια», αλλά ότι επιζητάς σταθερότητα και ασφάλεια.  
Το νέο έτος λοιπόν θα βάλεις γερά θεμέλια για την μετέπειτα ζωή σου, θα επιδιώξεις να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και σε κάθε επιλογή σου θα κυριαρχήσει η λογική. 
Είναι πολύ πιθανό μέσα στο νέο έτος να πραγματοποιήσεις έναν γάμο, να πάρεις ένα δάνειο, να κάνεις μία αγορά σπιτιού ή ακόμα και να προκύψει μία επαγγελματική προαγωγή που θα σε αναγκάσει να αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις. 
Μπορεί κάποιες στιγμές να νιώσεις ότι κουράζεσαι και εξαντλείσαι προσπαθώντας να σταθεροποιήσεις τη ζωή σου. Οι δυσκολίες δεν θα λείψουν, όμως τώρα πλέον διαθέτεις όλα τα απαραίτητα προσόντα για να κρίνεις σωστά τις καταστάσεις γύρω σου. 
Είναι το έτος που θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που θα αφορούν το μέλλον σου και να έχεις την βεβαιότητα πως ότι προγραμματίσεις αυτή τη χρονιά, θα καταφέρεις να το θέσεις σε εφαρμογή.

Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ (Η ροή του μήνα Μαΐου, για όσους έχουν γενέθλια στις 12 Μαΐου) Θερίζεις αυτά που έσπειρες τους προηγούμενους μήνες. Θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις, να απαγκιστρωθείς και να απελευθερωθείς από καταστάσεις από τη ζωή σου.

Κάποια πράγματα θα πάρουν οριστικό τέλος. Η περάτωση θα είναι το Α και το Ω. Θα έχεις διάθεση να καθαρίσεις αρχειοθήκες και ντουλάπια, να τελειώσεις παλιούς δεσμούς. 
Η ενέργεια αυτού του μήνα σε καλεί να δώσεις, ένα τέλος σε εκκρεμότητες, να τις αφήσεις να φύγουν από τη ζωή σου και να κάνεις χώρο για κάτι καινούργιο που θα έλθει τον επόμενο μήνα.  
Οι αντιθέσεις που μπορεί να δημιουργηθούν αυτό το μήνα, έχουν την τάση να βαστάξουν πολύ, αν όχι να μείνουν για πάντα αγεφύρωτες. Είναι κατάλληλος μήνας για να κόψεις δεσμούς που έχουν γίνει ανεπιθύμητοι. Τόσο στο αισθηματικό επίπεδο, όσο και στον τομέα της φιλίας ή των υποθέσεων.
Μην προσπαθείς να καλέσεις πίσω κάποιον που απομακρύνεται ή να αρπάξεις από τα μαλλιά μια κατάσταση που είναι ανεπανόρθωτα  καταδικασμένη. Μην παίρνεις ριζικές αποφάσεις.
Κατά τη διάρκεια αυτού του προσωπικού σου  μήνα είναι εύκολο να δεις τον εαυτό σου σαν ένα είδος πόλου ακίνητου μέσα σε έναν κόσμο που πάει στην καταστροφή.
Πρέπει να καταπολεμήσεις αυτή την τάση, εμποδίζοντάς τη να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σου με τους άλλους.
Μη δίνεις υπερβολική σημασία στα προσωπικά σου αισθήματα, αλλά προσαρμόσου στα γεγονότα.
Μην είσαι εγωιστής.

Ηρώ Ρεντζή
Τηλ.2610333044, κιν.6977237291
(Ραντεβού κατόπιν συνεννόησης)
email:[email protected] irorentzi.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αριθμολογία